S-Voice op je Galaxy Note (update: nope)

samsung-galaxy-s2-s-voice-300x211 S-Voice op je Galaxy Note (update: nope)

Update:

Helaas lijkt Samsung de S-Voice app op andere toestellen dan de Galaxy S3 zelf geblokkeerd te hebben. Niet geheel onverwacht, wel een beetje jammer. En nu maar hopen dat de nieuwe Galaxy S3 software op een later tijdstip toch beschikbaar zal komen voor bijvoorbeeld de Galaxy Note.

Eerdere bericht:

Huh? S-Voice? Is dat niet de spraakbesturing die Samsung exclusief ontwikkelde voor de nieuwe Galaxy S3? Jawel. Maar dankzij een vroegtijdig uitgelekte firmware van de Galaxy S3, en wat handige jongens, is het nu mogelijk om S-Voice te installeren op je Galaxy Note. Geinig toch?

Onderaan DEZE pagina kun je benodigde APK file downloaden, en ondanks het risico dat de app niet zo soepel werkt, is het best grappig om S-Voice op je Galaxy Note te hebben, enige tijd vóór de Galaxy S3 zelf in de schappen ligt.

En als we het toch over de Galaxy S3 hebben: neem HIER eens een kijkje als je er eentje wilt winnen!

Galaxy deal tips

Reacties

  • pedro zegt

   dankzij jouw heb ik ook de updat thanks;) was het al vergeten om dat eens ff te bekijken ben er supper blij mee en heb ook vodafone android is en makie for my;)

 1. Joho zegt

  HE HE heb ik daar op gewacht, wat een gelazer al weerhet lijkt als of ze exprex wifi er ui knallen.
  sinds ik hen heb, heb ik wifi verbinding maar na de update niet meer weer een but bug.
  en deden ze daar nog wat ?? duurt weer en jar natuurlijk

  verder ben ik nog op onderzoek uit.

 2. pedro zegt

  mensen hoe kun je het op je note zetten via je galaxy note naar deze website te gaan of via de pc zou ik graag en andwoordt krijgen zou deze functie ook wel willen!

 3. john zegt

  S-Voice krijg je helaas niet op je Note, heb diversen dingen geprobeerd, maar zoals ik hierboven lees, is dat dus door samsung zelf tegen gehouden

Praat mee