Notificatie LED op de Galaxy S3 bevestigd

Screenshot_2012-05-02-20-06-50-207x300 Notificatie LED op de Galaxy S3 bevestigdUit de recent uitgelekte foto’s viel al op te maken dat Samsung de nieuwe Galaxy S3 heeft voorzien van tenminste één LED indicatie lampje. Op de laatste foto lijkt deze aan te geven dat het toestel oplaadt.

Naar nu blijkt is dit een universele indicator die ook andere dingen weergeeft naast het opladen van het toestel. Met andere woorden: na twee succesvolle Galaxy S generaties is Samsung dan eindelijk zo ver dat ze een simpele notificatie LED aan de Galaxy S3 heeft toegevoegd!

Hoe simpel deze feature ook lijkt, het gebruiksgemak is er duidelijk mee gediend – wij kunnen in ieder geval één ding op ons lijstje met simpele maar handige features aanvinken!

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee