Handleiding Samsung Galaxy S3 nu ook in het Nederlands te downloaden

samsung-galaxy-s3-handleiding-nl-300x153 Handleiding Samsung Galaxy S3 nu ook in het Nederlands te downloadenNadat we eerder deze week al ons hart konden ophalen aan de Engelstalige gebruikershandleiding van de Samsung Galaxy S3, kunnen we dit nog een keer dunnetjes over doen met onze eigen Nederlandse versie.

Ook de Nederlandse website van Samsung beschikt in de support sectie inmiddels over de volledige handleiding van het toestel dat zelf pas over ruim een week echt in de winkels zal liggen. Je vindt ‘m HIER!

Voor iedereen die er al één heeft gereserveerd: dikke voorpret. En voor wie erover nadenkt een goeie kans om op het gemak kennis te maken met het toestel dat dé Android smartphone van 2012 moet gaan worden.

(via Samsung, met dank aan Sander)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. A.j De Graaf zegt

  Redactie:
  Een vraagje :ik wil een S3 simlock vrij kopen.
  Zou de s3 29 mei in de winkels ligen zoals…Mediamarkt,Belcompaney,Dixons.
  Of moet je dan toch nog een week wachten na de 29 mei?

  Alvast bedankt.

  • Arthur Dent zegt

   Dat hangt heel erg van de desbetreffende winkels af – daar kunnen wij helaas weinig over zeggen… een ruwe gok: in de loop van die week ligt het toestel ook in de door jou genoemde winkels. Of dit ook precies op de 29e is? Geen idee.

 2. Till Van Roode Schniedewind zegt

  Hoe krijg ik bij contacten een foto erbij als ik een contact ingedrukt hou krijg ik te zien: wissen. Contacygegevens verzenden Delen via sneltoets startscherm

Praat mee