En nog een keer: foto, 12 MP camera, Android 4.0.4

Eigenlijk hebben we ‘m inmiddels wel weer genoeg gezien: de Samsung Galaxy S3 in een dummycase – maargoed, met nog twee dagen te gaan tot de officiële onthulling houdt het ons van de straat. En dus duikt er weer een foto op van hetzelfde toestel dat we eerder al zagen, inclusief dummycase.

Wél interessant is het gegeven dat wederom bevestigd wordt dat de nieuwe Galaxy S3 uitgerust is met een 12 megapixel camera. Dit, in combinatie met de nieuwe beeldprocessor waar we gisteren al over schreven, moet een camera opleveren die een enorme stap voorwaarts maakt op het gebied van smartphone camera’s.

samsung-galaxy-s3-sammobile-zoveelste-262x300 En nog een keer: foto, 12 MP camera, Android 4.0.4samsung-galaxy-s3-android-404-262x300 En nog een keer: foto, 12 MP camera, Android 4.0.4

Tevens zien we dat dit toestel draait op Android 4.0.4 – zelfs een nieuwere versie van Google’s besturingssysteem dan waar de huidige Galaxy S2 net de update voor heeft ontvangen.

Overigens zien we op deze foto’s goed dat het beeldscherm – meer dan bij de Galaxy S2 – óp het toestel lijkt te liggen. Een dergelijk design feature zagen we recent ook al in HTC’s One X.

 

(via SamMobile)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee