Eerste geloofwaardige screenprotector Galaxy S3 duikt op: 4,8 inch?

Eerder al zagen we op verschillende websites screenprotectors opduiken voor de Samsung Galaxy S3. Echter, deze leken eerder gebaseerd op fantasie, dan op het echte toestel. Nu zien we vanuit Zuid-Korea een screenprotector die wel heel erg goed lijkt te passen bij de vormen van de Galaxy S3 zoals we die inmiddels hebben leren.

samsung-galaxy-s3-screenprotector Eerste geloofwaardige screenprotector Galaxy S3 duikt op: 4,8 inch?

Vergeleken met Samsung’s Galaxy S2 zien we dat de S3 ongeveer net zo breed zal zijn, en een tikje langwerpiger. Uit de plaatsing van de uitsparingen lijkt af te leiden dat de Galaxy S3 inderdaad een scherm met een diagonaal van 4,8 inch heeft. En hoewel dit een aardig stuk groter is dan het 4,3 inch scherm van de Galaxy S2, is het toestel zelf dus niet veel gegroeid.

(via Sammobile en Unwire)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee