Eerste foto’s genomen met de Samsung Galaxy S3 duiken op

Vol spanning zaten wij al even te wachten tot de eerste foto’s die genomen zijn met de Samsung Galaxy S3 zouden opduiken. Ondanks het feit dat Samsung het aantal megapixels van de camera niet verhoogde – acht is ook meer dan genoeg – zou de cameramodule zelf, inclusief de beeldprocessor van een nieuw type zijn. Reden genoeg om benieuwd te zijn naar de kwaliteit van de foto’s die de Galaxy S3 kan maken.

Oud gediende Eldar Murtazin stuurde vandaag een eerste set foto’s Twitter op, genomen met zijn S3. Helaas beschikken we niet over de ‘full size’ afbeeldingen – sterker nog, de resolutie is behoorlijk laag dankzij Instagram en Twitter, en dus blijft het lastig inschatten hoe goed de camera van de Galaxy S3 echt is. Maargoed, ook een eerste ruwe indruk  telt mee, ook al valt er weinig te uit de afbeeldingen op te maken… kijkt u mee?

samsung-galaxy-s3-testfoto-3-150x150 Eerste foto's genomen met de Samsung Galaxy S3 duiken opsamsung-galaxy-s3-testfoto-2-150x150 Eerste foto's genomen met de Samsung Galaxy S3 duiken opsamsung-galaxy-s3-testfoto-1-150x150 Eerste foto's genomen met de Samsung Galaxy S3 duiken op

(via @eldarmurtazin)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

    • Arthur Dent zegt

      Goeie vraag – met de BSI sensor zou het toestel betere foto’s moeten maken bij minder licht. Maar we wachten de praktijk even af…

Praat mee