Draadloze oplader voor Samsung Galaxy S3 mogelijk pas later op de markt

samsung-galaxy-s3-draadloos-oplader-300x200 Draadloze oplader voor Samsung Galaxy S3 mogelijk pas later op de marktEen van de meer opzienbarende nieuwe mogelijkheden van de Samsung Galaxy S3 – en voor de onthulling al vaak besproken – is het draadloos opladen van het toestel. Middels een speciaal oplaadstation – apart verkrijgbaar, dus niet standaard meegeleverd – en een speciale achterklep is er geen fysieke kabel meer nodig om de batterij van de Galaxy S3 op te laden.

Volgens de Engelse telefoonboer MobileFun komt deze ‘oplaad kit’ niet tegelijk met de Galaxy S3 op de markt. Mogelijk moeten we nog tot na de zomer – september – wachten voordat deze speciale accessoire verkrijgbaar zal zijn.

Op zich is hier weinig opzienbarends aan. Vorig jaar duurde het ook maanden voordat alle accessoires voor de Galaxy S2 daadwerkelijk in de handel waren. Of MobileFun gelijk heeft, zal de tijd leren – wij zien de ‘draadloze optie’ liever eerder dan later beschikbaar komen.

(via AllAboutSamsung)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee