De Samsung Galaxy S3 accessoires op een rijtje

Bij een goede smartphone hoort natuurlijk een goed, uitgebreid arsenaal accessoires – de Samsung Galaxy S3 is op deze regel niet de uitzondering. We werpen een eerste blik op een aantal ervan.

samsung-galaxy-s3-flipcover-wit-150x150 De Samsung Galaxy S3 accessoires op een rijtjesamsung-galaxy-s3-flipcover-blauwzwart-150x150 De Samsung Galaxy S3 accessoires op een rijtjesamsung-galaxy-s3-display-wifi-hub-150x150 De Samsung Galaxy S3 accessoires op een rijtje

Tussen de speciale Galaxy S3 accessoires vinden we met name de ‘standaard’ items: flipcovers in twee kleuren, de oplader, en een bureauhouder. Interessanter zijn de WiFi Display Hub en een heuse stylus, de C-Pen.

De Display Hub zorgt ervoor dat je video via WiFi naar je televisie kunt streamen, terwijl de C-Pen een variant is op de S-Pen die we al kennen van de Galaxy Note. De C-Pen beschikt echter niet over een druk-gevoelige punt, waardoor deze – denken wij – wat minder geschikt is om echt creatief aan de slag te gaan (lees: schetsen, tekenen, etc.).

Voor nu moet de flipcover hier in ons land zo’n 35 euro gaan kosten (bijvoorbeeld bij PDAShop), overige prijzen verwachten we binnenkort te weten te komen.

Eigenlijk ontbreek in dit overzicht nog hét accessoire waar wij het meest benieuwd naar zijn: de draadloze oplader. Hopelijk kunnen ook met dit stukje technisch vernuft spoedig kennismaken, en vrager erover beantwoorden zoals: hoe goed werkt, het hoe snel werkt het, etc.

(via MobileFun)Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee