De reden voor de vertraging van de blauwe Galaxy S3

Er werd de laatste dagen heel wat af gespeculeerd over de reden dat Samsung besloten heeft om de blauwe Galaxy S3 met enige vertraging op de markt te brengen. Uit een vandaag opgedoken foto blijkt dat de blauwe ‘hyperglaze’ coating soms witte vlekken bevat.

samsung-galaxy-s3-blauw-vlekken De reden voor de vertraging van de blauwe Galaxy S3

Samsung zelf laat weten dat ze alleen de hoogste kwaliteitsstandaard wil garanderen, en dat daarom de komende weken – wegens de zichtbare problemen met de coating – de blauwe Galaxy S3 nog schaars zal zijn. Uiteraard, zo voegt het Koreaanse bedrijf eraan toe, wordt er hard gewerkt om zo spoedig mogelijk genoeg blauwe toestellen te produceren die wel aan de kwaliteitseisen voldoen.

(via SamMobile en MobileBulgaria)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee