Bevestigd: blauwe Samsung Galaxy S3 twee weken later (update)

wpid-vertraging Bevestigd: blauwe Samsung Galaxy S3 twee weken later (update)

We hebben zojuist uit betrouwbare bron bevestigd gekregen dat dinsdag aanstaande alleen de witte Samsung Galaxy S3 zal verschijnen. De blauwe variant laat – evenals in een groot deel van Europa – nog twee weken op zich wachten.

Eerder deze week deed dit gerucht al de ronde, maar wilde niemand er officieel iets over kwijt – nu horen wij dus van een grote retailer dat de blauwe Galaxy S3 inderdaad iets later zal arriveren.

Of deze ‘vertraging’ altijd al in de planning zat, of te wijten is aan onvoorziene omstandigheden is bij ons op dit moment niet bekend.

(Bedankt, tipgever)

Update:

Het lijkt erop dat de produktie van de Pebble Blue Galaxy S3 al eerder vertraging opliep, waardoor de geproduceerde aantallen achter lopen bij de vraag – de reden voor Samsung om de release in een aantal markten te verschuiven. Of de uiteindelijke vertraging precies twee weken zal blijken is niet duidelijk. Wij reken er eerder gewoon op dat er de eerste weken simpelweg te weinig blauwe toestellen zullen zijn om aan de vraag te voldoen. Als je geluk hebt ontvang je jouw blauwe Galaxy S3 alsnog snel – als je verder in de rij staat, gaat het langer duren.

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. Thomas zegt

  Wat opvallend is, is dat op de site van Hi staat dat de blauwe eind juni komt.. Bij de PhoneHouse staat nog steeds dat de blauwe 29 mei komt. Hopelijk kan ik als ik 18 juni ga verlengen bij Hi hoe dan ook de blauwe krijgen..

 2. Dr.house zegt

  Ben benieuwd hoe vodafone (als toch een wereld speler) hier in staat.
  Uiteraard wisten ze bij de helpdesk van niks…

  • jeroen zegt

   bij mij vertelde vodafone dat er problemen zijn met de achterkant cover.
   achterkant zou breken en niet goed aansluiten op de S3

 3. Dennis zegt

  Net met Studentmobiel gebeld, die laten mij weten dat de samsung galaxy s3 (blauwe) inderdaad vertraagd is maar ze weten nog niet wanneer die wel binnekomt. de witte word in iederegeval wel begin volgende week verwacht. dus dan zit er niets anders op dan wachtte…

 4. Frédéric Hannes zegt

  Nja, aan de ene kant wel zuur, maar ze gooien 600000 back covers weg vanwege kwaliteits-problemen, dat moet een enorm verlies zijn, lijkt me wel knap dat ze dat voor hun klanten doen…

 5. wouter zegt

  vodafone gebeld, door een productiefout van de achterkant van de blauwe galaxy s III zijn er 600.000 teruggeroepen (zeg maar heel nederland) om opnieuw geproduceerd te worden… 2 tot 3 weken vertraging

  het was dus een productiefout in de achterkant van de blauwe galaxy s III

Praat mee