Adviesprijzen Samsung Galaxy S3

samsung-galaxy-s3-adviesprijs-300x199 Adviesprijzen Samsung Galaxy S3Langzaam worden de adviesprijzen voor de verschillende Samsung Galaxy S3 modellen, met 16, 32 en 64 GB opslagcapaciteit, bekend.

Zoals we eerder al – naar nu blijkt juist – speculeerden, is de adviesprijs voor de 16 Galaxy S3 699 euro. Het 32 GB model moet 50 euro meer kosten – 749 euro – en  we weten uit Duitsland dat het model met 64 GB opslagruimte voor 799 euro over de toonbank moet gaan. Let wel, het gaat hier om adviesprijzen. De winkelprijs zal hier, zoals nu al blijkt met het 16 GB model, zo’n 100 euro onder liggen.

Vorige jaar had de Galaxy S2 een adviesprijs van 649 euro. Het prijsniveau in de winkel lag vervolgens heel lang rond de 500 euro. Wij verwachten dan ook dat een tijdje na de officiële release de prijs van de 16 GB Galaxy S3 rond de 550 euro zal komen te liggen – en dus rond de 600 en 650 euro voor respectievelijk de 32 en 64 GB versie.

(via @sammobiles en @allaboutsamsung)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. Daan zegt

  Nog even wachten met bestellen dus? Ik moet em los kopen, heb nog een abbo lopen maar de mobiel van dat abbo is in het water gevallen en kapot

  • mitch zegt

   Mijn galaxy S2 was in het water gevallen maar hij doet t nog 🙂
   Ik ga m ook los kopen omdat mn abonnement nog een jaar loopt, maar ik ga zeker nog even wachten met kopen tot de prijzen wat lager zijn.

Praat mee