Zo dus? Een blauw-zwarte Samsung Galaxy S3!

Inderdaad, evenals velen kunnen wij toch ook maar moeilijk wachten tot het eindelijk 3 mei is, en we de nieuwe Samsung Galaxy S3 in volle glorie te zien gaan krijgen. Dus sloegen wij zelf maar aan het werk, met als basis de eerder vandaag uitgelekte afbeeldingen uit de service handleiding van het toestel.

galaxy-s3-ingekleurd4 Zo dus? Een blauw-zwarte Samsung Galaxy S3!

Afgaande op eerder opgedoken informatie dat het toestel mogelijk in een blauw-zwarte variant komt hebben wij onze fantasie de vrije loop gelaten, slechts (ernstig) beperkt door onze rudimentaire Photoshop skills.

Screenshot_2012-04-26-19-32-36-e1335465651547-258x300 Zo dus? Een blauw-zwarte Samsung Galaxy S3!Het bovenstaande toestel komt zoals het er nu naar uitziet dus met een 1,5 GHz quad core Exynos 4412 processor op de markt, draait op Android 4.0, en beschikt over een camera met mogelijk een acht megapixel resolutie. Of de Galaxy S3 ook echt maar 7 millimeter dik is valt nog te bezien.

Overigens heeft Eldar Murtazin inmiddels via Twitter laten weten dat de afbeeldingen die via SamMobile uitlekten inderdaad echt zijn, maar dat de specificaties van een eerdere versie van het toestel zouden zijn.

En nu maar hopen dat Samsung鈥檚 ontwerpers beter met grafische software om kunnen gaan 馃槈

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. Joswin zegt

    “slechts (ernstig) beperkt door onze rudimentaire Photoshop skills”

    Haha daar is geen woord van gelogen.
    Maar top dat jullie de effort genomen hebben. Ik kijk nu al uit naar jullie volgende photoshop afbeelding;)

Praat mee