Maak kans op een Samsung Galaxy S3, hier op galaxyclub.nl!

wins3 Maak kans op een Samsung Galaxy S3, hier op galaxyclub.nl!

Inderdaad, je kunt hier op galaxyclub.nl een echte Samsung Galaxy S3 winnen!

Op de officiële Nederlandse releasedatum van het toestel – mogelijk eind mei, maar deze datum is nog niet bekend – verloten wij één (1) stuks Galaxy S3 onder onze Facebook en Google+ volgers. Het enige wat je dus moet doen om een kans te maken is onze Facebook pagina ‘liken’, of onze Google+ pagina volgen!

Simpel toch?

Voor de goede orde:

 • Je kunt ons dus ook zowel ‘liken’ op Facebook als volgen op Google+. Dit vergroot inderdaad je winkans!
 • Zodra bekend is wanneer de Samsung Galaxy S3 officieel gelanceerd wordt in Nederland maken wij bekend wanneer de verloting precies plaatsvindt. Voor nu lijkt dit op 29 mei te zijn. Dit betekent dat wij, als deze datum ook voor Nederland blijkt te kloppen, om 0:00 in de nacht van 28 op 29 mei de winnaar zullen trekken uit onze volgers – op dat moment – op Facebook en Google+.
 • Wij nemen via Facebook of Google+ contact op met de winnaar.
 • Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.
 • We weten nog niet precies welke versies van de Galaxy S3 beschikbaar zullen zijn. Wij verloten in ieder geval de ‘basis’ versie. Als er bijvoorbeeld een versie met 16 GB en een met 32 GB op de markt komen, verloten wij de 16 GB variant.
 • Als er meerdere kleuren tegelijk op de markt komen, proberen wij zo veel mogelijk met de wens van de winnaar rekening te houden.
 • En voor de goede orde: ons volgen op Twitter is uiteraard zeer informatief, maar leidt niet tot deelname aan deze actie.
 • Alleen mensen die in Nederland of België wonen komen in aanmerking voor de verloting.

 

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  • Arthur Dent zegt

   Dat kunnen we pas aangeven nadat het toestel geïntroduceerd is, en we daadwerkelijk weten welke versies er precies zijn (dus niet op basis van geruchten die nu de ronde doen). Nadere toelichting is toegevoegd om onduidelijkheden te voorkomen 🙂

 1. Hessel zegt

  Ik wacht gewoon serieus de release van de samsung galaxy s3 af ! Huidige abbonement is al afgelopen op 4 april en kan verlengen. Die blackberry torch die ik nu heb die werkt voor geen meter meer (frustrerend gewoon) Dat kan je geen eens meer een telefoon noemen. Please!! Schiet op met die S3!! I really need a new phone! Word gek van die torch

 2. Tesse zegt

  Hallo,

  Wat een supergave mobiel.
  Erg leuk om die hier te winnen.
  Op dit moment is er geen andere mobiel die deze kan overtreffen.
  De specificaties zijn geweldig, en het gewicht en het disign ziet er ook perfect uit.
  Hopelijk ben ik de winnaar, maar alle anderen ook veel succes.

 3. zegt

  IEDEREEN HIER HEEFT EEN SAMSUNG EN IK ZOU GRAAG EEN NIEUWE WILLEN!
  SAMSUNG IS THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  THUMBS UP PLEASE
  I WILL THUMB BACK

Praat mee