Wanneer de Samsung Galaxy S3 te koop is…?

samsung-galaxy-s3-releasedatum-300x224 Wanneer de Samsung Galaxy S3 te koop is...?Iedereen heeft het op dit moment natuurlijk over 3 mei, de dag van de onthulling van de Samsung Galaxy S3 (of Galaxy S2 Plus, of allebei, of…). Maar eigenlijk is het voor de gemiddelde telefoongebruiker natuurlijk veel interessanter om te weten wanneer het toestel daadwerkelijk hier in ons land in de winkels zal liggen.

Zeker is, dat de reden voor het uitstellen van de onthulling van de Galaxy S3 Samsung’s wens was om onthulling en verkrijgbaarheid snel op elkaar te laten volgen. Vorig jaar liet Samsung de Galaxy S2 al halverwege februari zien, terwijl we nog tot mei moesten wachten voordat het toestel leverbaar was. Wij gaan er dan ook vanuit dat het toestel binnen een maand ná 3 mei in de winkels zal liggen – ook in ons land.

Overigens heeft Vodafone al laten weten de Galaxy S3 te gaan leveren – in Engeland weleenswaar, maar zeker is dat dit dan ook in Nederland het geval zal zijn. Verrassend? Nee, natuurlijk niet – welke provider wil straks geen graantje meepikken van de nu al aanzienlijke hype ronde Galaxy S3?

Toch zullen we nog even moeten wachten voordat we de precieze datum te weten komen. Als deze wél bekend is, lees je het natuurlijk hier. En vergeet niet: op de officiële Nederlandse releasedatum verloten wij één levensechte Samsung Galaxy S3 onder onze Facebook ‘likers’ of Google+ volgers!

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee