TheNextGalaxy.com gaat live – inderdaad, een filmpje!

Enige tijd voordat de raadselachtige – ahum – website tgeltaayehxnx.com zijn boodschap onthulde (of beter gezegd, plat ging vanwege teveel belangstelling) ging de website thenextgalaxy.com al de lucht in (en na 5 minuten weer uit de lucht, net als zijn broertje). En zoals we gisteren al voorspelden is de ‘beloning’ een filmpje, waarin Samsung vanalles zegt, en helemaal niets. Duidelijk is dat er iets aan zit te komen, en dat schapen niet de doelgroep lijken te zijn.

Overigens past de nieuwe Galaxy perfect in je hand – in ieder geval één concrete aanwijzing dat het hier om een smartphone gaat en niet om, bijvoorbeeld, de nieuwe Galaxy Tab.

Plus: het filmpje van tgeltaayehxnx.com:

(via TheNextGalaxy)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee