Samsung Unpacked app beschikbaar – bevestigt naam Galaxy S3

samsung-unpacked-app-galaxy-s3-300x146 Samsung Unpacked app beschikbaar - bevestigt naam Galaxy S3Speciaal voor het langverwachte Samsung Unpacked evenement dat 3 mei aanstaande wordt gehouden is er in Google Play – de voormalige Android Markt – nu de officiële Samsung Unpacked app beschikbaar. Met deze app kun je straks het evenement live volgen op je Android smartphone, en allerlei gerelateerde informatie bekijken.

Saillant detail is dat Samsung zelf de Unpacked app de tag ‘galaxy s3’ heeft meegegeven. Wij meenden eerder al zeker te weten dat dit, ondanks geruchten, wel degelijk de naam van Samsung’s nieuwe vlaggenschip smartphone gaat worden, maar dit is nog een extra bevestiging.

(via GooglePlay)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee