Samsung presenteert quad core Exynos chip – bevestigt deze voor Galaxy S3

exynos-4412-samsung-galaxy-300x183 Samsung presenteert quad core Exynos chip - bevestigt deze voor Galaxy S3Eindelijk kunnen we één geruchtenstroom met een gerust hart in een laatje opbergen om ons er verder niet meer mee bezig te houden. Samsung heeft haar nieuwe quad core Exynos system-on-a-chip, de 4412, officiëel onthuld, en tevens laten weten dat deze processor in de volgende Galaxy telefoon te vinden is.

Gisteren zagen we nog benchmark resultaten van een vergelijkbare processor met twee rekenkernen – en deze waren al indrukwekkend. Nu weten we dus zeker dat de Galaxy S3 pakweg twee maal sneller zal zijn, in ieder geval op papier, en langzaam wordt duidelijk dat eerdere geruchten over een Galaxy S3 die de competitie ver – vér – vooruit is niet eens zo overdreven lijken te zijn.

(via SamsungTomorrow)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. Sven zegt

    En is deze processor dan ook zuinig met energie? Want als hij super snel is, maar wel de batterij leegzuipt heb je er ook zo weinig aan!

    • Arthur Dent zegt

      Op papier is deze nieuwe generatie processoren 50% zuiniger dan de vorige die we in de Galaxy S2 zagen. Hoe dit in de praktijk uitpakt is natuurlijk nog even afwachten… zie ook //www.galaxyclub.nl/samsung-showt-quad-core-exynos-processor/

Praat mee