Samsung plant mogelijk Windows Phone versie van de Galaxy S3

samsung-galaxy-s3-windows-phone-300x167 Samsung plant mogelijk Windows Phone versie van de Galaxy S3Volgens geruchten overweegt Samsung een Windows Phone toestel op de markt te brengen die sterk gebaseerd is op de Galaxy S3.

Als het goed is komt deze herft – rond oktober – de nieuwste versie van het Windows Phone besturingssysteem op de markt, nummertje 8. Hoewel het niet duidelijk is of Samsung een dergelijk toestel ook van een ultrasnelle quad core processor zal voorzien, is het goed mogelijk dat bijvoorbeeld hetzelfde beeldscherm gebruikt zal worden.

Het is bijna ironisch om te bedenken dat Samsung juist titel van ‘Grootste telefoonproducent’ van Nokia heeft overgenomen – het Nokia dat zich bijna helemaal geworpen heeft op Microsoft’s mobiele besturingssysteem. Mocht Samsung met een Galaxy S3 variant mét Windows Phone 8 op de markt komen, leveren zij een toestel dat technisch alles dat Nokia te bieden heeft vér, héél ver vooruit is.

Natuurlijk is het goed om in gedachten te houden dat bijna een jaar geleden soortgelijke geruchten de ronde deden rond Samsung’s Galaxy S2. En inderdaad, dit toestel is er nooit gekomen – dus ook het nieuwe gerucht wordt beter geconsumeerd met een flinke schep zout.

(via PocketNow)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. Koen zegt

  “Natuurlijk is het goed om in gedachten te houden dat bijna een jaar geleden soortgelijke geruchten de ronde deden rond Samsung’s Galaxy S2. En inderdaad, dit toestel is er nooit gekomen – dus ook het nieuwe gerucht wordt beter geconsumeerd met een flinke schep zout.”

  Dit toestel is wel degelijk gekomen. De Samsung Focus S. Een S2 die draait met Windows Phone.

  http://www.engadget.com/photos/samsung-focus-s-review/#4609599

 2. Koen zegt

  Dit artikel gaat niet over de Nederlandse variant. Hier gaat het over het feit dan Samsung de gedachte heeft om een versie van de S3 uit te brengen met Windows Phone.

  Vervolgens word er vermeld dat dit met de S2 ook het geval was maar dat deze telefoon nooit is uitgebracht. Dat toestel is er echter wel degelijk gekomen.
  Ik verwacht dan ook dat de Samsung Focus S2 wel degelijk in de VS uitgebracht zal gaan worden 😉

Praat mee