Samsung Galaxy S3 wordt al getest door providers

samsung-galaxy-s3-netwerk-test-300x200 Samsung Galaxy S3 wordt al getest door providersHoewel we nog steeds in feite geen flauw idee hebben wanneer Samsung haar nieuwe Galaxy S3 zal presenteren en op de markt zal brengen, zijn Koreaanse providers al wel bezig de definitieve versie van het toestel op hun netwerken te testen.

Deze testfase is in feite de laatste stap voordat het toestel op de wereld losgelaten kan worden. Saillant detail hier is dat een dergelijke netwerk test normaal gesproken twee maanden duurt, maar dat Samsung expliciet druk zou uitoefenen om deze periode te verkorten. Dit bericht komt dus aardig overeen met het nieuws dat Samsung mogelijk de release zou willen vervroegen. Aan de ene kant is dit wat ons betreft natuurlijk prima: hoe sneller we kunnen kennismaken met de Galaxy S3 hoe beter. Aan de andere kant hebben we natuurlijk het liefst dat de tests goed en grondig gebeuren, zodat de kans op vervelende kinderziekten na de lancering tot een minimum beperkt wordt.

Overigens zou het Galaxy S3 model dat voor Europa bestemd is als eerste getest worden – of dit betekent dat ook Europese providers al met het toestel in de weer zijn is op dit moment niet bekend.

Voor de vorm is het nog aardig om te lezen dat ook dit bericht wederom bevestigt dat de Samsung Galaxy S3 uitgerust is met een quad core processor, een 720p Super Amoled Plus HD scherm (met RGB subpixel matrix), en een LTE/4G data verbinding van het bloedsnelle, maar in Nederland nog niet beschikbare type.

(via AsiaE)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee