Samsung Galaxy S3 met eye-tracking technologie? (en heet ‘ie wel S3?)

samsung-galaxy-s3-eye-tracking-300x161 Samsung Galaxy S3 met eye-tracking technologie? (en heet 'ie wel S3?)Volgens een niet nader benoemde insider uit de Engelse telecom industrie heeft Samsung de Galaxy S3 voorzien van een speciale eye-tracking technologie, genaamd ‘Human Interaction’.

Via de camera aan de voorkant kan het toestel ‘zien’ of je naar het scherm kijkt of niet, en het scherm dus aan – of uit – schakelen al naar gelang de stand van je gezicht en ogen. In feite zou het dus gaan om een soort doorontwikkelde versie van de ‘Face unlock’ mogelijkheid die we al zagen in Android 4.0 op de Galaxy Nexus en sinds kort ook op de Galaxy S2.

Volgens de anonieme bron zou de Galaxy S3 een relatief kleine upgrade zijn ten opzichte van de Galaxy S2. En hoewel je natuurlijk eeuwig kunt discussiëren over wat ‘klein’ is hier, lijken zelfs de meer betrouwbare geruchten het niet met de beste man eens te zijn. Een saillant detail is dat de man suggereert dat het toestel zo’n kleine upgrade is, dat zelfs de naam niet Galaxy S3 zal zijn.

Dit doet ons natuurlijk denken aan de afgelopen herfst, toen Apple niet de iPhone 5, maar de iPhone 4S uit haar mouw toverde. Aan de andere kant hoorden we de term ‘Galaxy S3’ al meerdere malen uit monden van hooggeplaatste Samsung officials komen.

Voorlopig gaan wij er maar gewoon vanuit dat Samsung op 3 mei gewoon de Galaxy S3 toont – wij zijn tenslotte galaxyclub.nl! (Psst: check HIER onze Win actie)

(via CNet)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee