Wit keramiek van heel dichtbij? (Galaxy S3 close up)

De derde mei nadert, het overdreven opblazen van ieder stukje informatie dat ook maar iets met de Samsung Galaxy S3 te maken zou kunnen hebben gaat onverminderd door – en wij doen mee!

Het gerucht dat de Samsung Galaxy S3 een body zou krijgen uit één of ander keramisch materiaal deed eerder al veel stof opwaaien. Onze favoriete Rus deelde vandaag de volgende foto via Twitter/Instagram:

samsung-galaxy-s3-keramiek-close-uo Wit keramiek van heel dichtbij? (Galaxy S3 close up)

Als dit een close up is van de body van de Samsung Galaxy S3, is dit tevens de eerste echte foto die we zien van het definitieve toestel. Helaas zien we natuurlijk niet zoveel, weten we eigenlijk alleen dat het om iets met een Samsung logo gaat. Het commentaar van Murtazin luidt (volgens Google Translate, wel te verstaan): ‘ik hou van de witte glans op de telefoon’.

(via @eldarmuratzin)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee