Samsung Galaxy S3 in vermomming getest? (update: ook in Duitsland!)

galaxy-s3-vermomming-spion-300x233 Samsung Galaxy S3 in vermomming getest? (update: ook in Duitsland!)

Update:

Naar aanleiding van het nieuwsbericht uit Zuid-Korea dat Samsung de nieuwe Galaxy S3 ‘in disguise’ aan het testen is, weten bronnen in Duitsland te melden dat dit inderdaad zo is. Sterker nog: deze testen vinden op dit moment niet alleen in Samsung’s thuisland plaats, maar een stuk dichterbij in Duitsland zelf.

(via AllAboutSamsung)

Oorspronkelijke bericht:

Ons artikel over Korea’s best bewaarde geheim (HIER) stond nog maar amper online, of het gerucht duikt op – vanuit Korea zelf – dat Samsung de Galaxy S3 verborgen houdt door middel van vermommingen.

Natuurlijk gaat het hier niet om mannen-met-zonnebrillen-en-toestellen-in-papieren-zakken (denken wij), maar volgens bronnen in Samsung’s thuisland wordt de S3 getest voorzien van een omhulsel. Hierdoor zou het toestel eruit zien als een gewone, onopvallende smartphone die zeker niet de aandacht trekt van nieuwsgierige passanten.

Deze strategie zou al eerder zijn gebruikt door Apple, toen deze het design van de iPhone 4 tegen pottenkijkers wilde beschermen – en nu dus ook door hun grootste rivalen (en zakenpartners) op smartphone gebied.

galaxy-s3-vermomming-182x300 Samsung Galaxy S3 in vermomming getest? (update: ook in Duitsland!)Uiteraard is er weinig opzienbarends aan dit nieuws, en verder komen we niets te weten over de Galaxy S3 zelf. Maar natuurlijk vragen wij ons dan wel in ons achterhoofd af of het toestel op de foto hiernaast – de GT-i9300 – tóch niet stiekem de Galaxy S3 kan zijn geweest? Gezien overige informatie die over dat toestel bekend is, lijkt deze kans alsnog klein. Maar wie het uiterlijk opzettelijk verhuld, kan dit natuurlijk ook met het innerlijk – dat wil zeggen de specificaties – doen.

(via PocketNow)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. Dennis zegt

  Maar er klopt iets niet dan. want de S3 krijgt een fysieke home button knop en dat staat niet op deze afbeelding. Dus dan is het a l vrij duidelijk dat dit niet S3 is

  • Desi zegt

   “maar volgens bronnen in Samsung’s thuisland wordt de S3 getest voorzien van een omhulsel. Hierdoor zou het toestel eruit zien als een gewone, onopvallende smartphone die zeker niet de aandacht trekt van nieuwsgierige passanten.”

   Oftewel: het omhulsel zou dus níet dat van de S3 zijn.

   • Dennis zegt

    hmm, vind het nog steeds gek dat Samsung opeens deze weg is ingeslagen. al die geruchten die de ronde doen en er is nog niks bevestigd alleen dathet een quad core processor heft en android 4.0. Naja, het word gewoon lekker afwachtten totdat ze op 22 mei komen met de onthulling. ik hoop trouwens ook dat die waterdicht word want daar blijft het nu ook aardig stil over

Praat mee