Samsung Galaxy S3 in Kies – is inderdaad de GT-i9300

samsung-galaxy-s3-kies-300x193 Samsung Galaxy S3 in Kies - is inderdaad de GT-i9300Boem! In één klap weten we zeker dat de ‘Next Galaxy’ inderdaad Galaxy S3 gaat heten, én dat het inderdaad het toestel is dat al een tijdje door het leven gaat onder de naam GT-i9300. De bron? Samsung’s eigen Kies programma.

Het plaatje bij het toestel is vooralsnog een generieke afbeelding – over het toestel zelf worden we dus nog niet veel wijzer. Wél valt er te zien dat een toestel variant onder de codenaam GT-i9300T gepland is, die overigens wel gewoon Galaxy S3 heet.

Wie de scorekaart van Samsung codenamen bijhoudt kan nu dus GT-i9500 als mogelijke code voor de Galaxy S3 wegstrepen. Maar we blijven wel zitten met de vraag wat dit dan voor een toestel is, evenals de GT-i9800. Misschien werpt 3 mei ook hierop licht – en weten wij of wij HIER de plank raak danwel volledig misslaan…

(via SamMobile)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee