Samsung Galaxy S3 aankondiging op 3 mei (update)

Na ons bericht van vorige week mag het eigenlijk geen verrassing meer heten, maar hierbij is de aankondiging van de Samsung Galaxy S3 dan echt, écht officieel: 3 mei gaat het gebeuren. De ‘volgende Galaxy’ zal in Londen aan de wereld getoond gaan worden, en als we de persuitnodiging (zie hieronder) mogen geloven is hij gemaakt van blauwe en witte gepolijste kiezelstenen. Of misschien hint Samsung met de afbeelding toch op de vermeende keramische afwerking? 😉

samsung-galaxy-s3-3-mei Samsung Galaxy S3 aankondiging op 3 mei (update)

Het Samsung Unpacked evenement waarop de Galaxy S3 onthuld zal worden begint om 19:00 lokale tijd – 20:00 hier in ons land – en is te volgen via een live-stream op de Facebook pagina van Samsung Mobile (HIER).

Binnenkort maken wij hier op galaxyclub.nl de details bekend van een héle leuke actie – al zeggen wij het zelf – rond de release van de Galaxy S3 – houdt ons dus goed in de gaten! (Een tipje van de sluier: ‘Like’ ons op Facebook, en win een…….)

PS: nu is het mogelijk om een ‘oud’ filmpje van Samsung over de Galaxy Note met heel andere ogen te bekijken – de tennissende dame wordt blij als ze haar afspraak ziet op – jawel! – 3 mei. Natuurlijk zijn er ook wat gelijkenissen tussen 3 mei, wat als 5-3 geschreven wordt in veel landen, en de 5.3 inch schermgrootte van de Galaxy Note. En ja: 5-3, 5.3, S3, Samsung heeft een rare tic als het op de symbolen zelf aankomt…

(via @arnoudwokke en TheVerge)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee