Samsung Galaxy S3 aankondiging op 2 mei in Londen? (update: 3 of 4 mei?)

samsungunpackedgalaxys3-300x200 Samsung Galaxy S3 aankondiging op 2 mei in Londen? (update: 3 of 4 mei?)Zou het? De Rus Eldar Murtazin Twitterde dat hij op 2 mei in Londen zal zijn – met een toegevoegde smile. Wij weten natuurlijk niet wat hij precies wil zeggen, maar het ligt toch erg voor de hand dat het om de langverwachte aankondiging van de Samsung Galaxy S3 gaat.

Dat de onthulling in Londen gaat plaatsvinden lijkt al sinds een tijdje niet meer dan logisch – Samsung wil de Olympische Spelen die deze zomer daar plaatsvinden gebruiken om de Galaxy S3 voor een breed publiek te promoten.

Als 2 mei inderdaad dé datum is, dan moeten we toch binnen nu een pakweg anderhalve week meer signalen gaan zien die deze datum bevestigen – bijvoorbeeld Samsung’s Unpacked website die nieuwe informatie bevat. Of uitnodigingen voor het evenement die verstuurd worden.

De spanning stijgt…

Screenshot_2012-04-11-17-47-21-e1334177105376-258x300 Samsung Galaxy S3 aankondiging op 2 mei in Londen? (update: 3 of 4 mei?)Screenshot_2012-04-11-21-56-06-e1334177256626-300x285 Samsung Galaxy S3 aankondiging op 2 mei in Londen? (update: 3 of 4 mei?)

Update:

Eldar Murtazin heeft – min of meer – bevestigd dat de introductie van de Samsung Galaxy S3 inderdaad is waar hij op doelde met zijn eerdere bericht. Of hij gelijk heeft is natuurlijk de vraag, maar zoals we hierboven al vermelden hoeven we als het goed is niet lang te wachten op dit te weten: dan moeten binnen een week of twee toch echt andere duidelijke signalen gaan opduiken.

Update 2:

Screenshot_2012-04-12-18-31-39-e1334262293587-300x212 Samsung Galaxy S3 aankondiging op 2 mei in Londen? (update: 3 of 4 mei?)

In antwoord op de vraag of 2 mei dus de onthulling van de Galaxy S3 zal plaatsvinden...

Natuurlijk ging Murtazin’s opmerking niet ongemerkt voorbij – maar hij ontkent zijn suggestie in ieder geval niet. Helemaal niet zelfs, maar geeft aan dat 2 mei niet de dag van de onthulling zal zijn. Het lijkt er eerder op dat hij bedoelt dat hij zelf vanaf 2 mei in Londen zal zijn voor de onthulling, die dan logischerwijs kort daarna plaats zal vinden: 3 of 4 mei mogelijkerwijs. Tenslotte gaat een druk persoon als Murtazin ook weer geen twee weken Londen boeken om één evenement bij te wonen.

En dus lijkt het erop dat de dag van de onthulling van de Samsung Galaxy S3 snel nadert. Als we eerdere berichten mogen geloven gaat het na het evenement ook niet lang meer duren voordat het toestel in de winkels zal liggen – dit was juist de reden dat Samsung het toestel nog niet op de Mobile World Congress in Barcelona eind februari onthulde. Zou het dan echt zo zijn dat de Galaxy S3 over pakweg een maand misschien al in de winkels ligt?

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. Dennis zegt

    Zozo op mijn verjaardag dat zou toch een stunt zijn. Alleen begin in elk gerucht beetje met een korreltje zout te nemen. MWC, april, 2mei,22mei.29 en de olympische spelen waren alle data’s waaar hij aangekondigd zou worden. Als Samsung nou zelf een exacte datum geeft zonder te laten zien hoe de samsung galaxy s3 er uit komt te zien zou velen malen beter zijn dan al dat gespeculeer

Praat mee