Samsung zit niet stil – Android 4.0.4 update in ontwikkeling

Je kunt van Samsung zeggen wat je wilt, maar het bedrijf doet wel haar best om de Galaxy S2 up to date te houden. Naar nu bekend is geworden wordt er achter de schermen alweer gewerkt aan de volgende update naar Android 4.0.4. Dit, terwijl de Android 4.0.3 update nog niet eens overal ter wereld is uitgerold.

samsung-galaxy-s2-android-4-0-4 Samsung zit niet stil - Android 4.0.4 update in ontwikkeling

Oorspronkelijk werd de Samsung Galaxy S2 gelanceerd met Android versie 2.3.4, en via 2.3.5 en 2.3.6 en nu Android 4.0.3 zijn we straks alweer beland bij Android 4.0.4. Let wel, de ontwikkeling van deze update is bezig, maar we hebben nog geen enkel idee wanneer deze klaar is voor de gebruiker. Logischer lijkt het dat Samsung voorlopig nog wel even bezig is met het updaten van andere toestellen en apparaten, zoals de Galaxy Note en de Galaxy Tab 10.1. Wél is het aardig om te weten dat Samsug voorlopig niet klaar is met het bij de tijd houden van de Galaxy S2.

Screenshot_2012-04-29-21-57-44-180x300 Samsung zit niet stil - Android 4.0.4 update in ontwikkelingOw, en vooruit: een kleine sneak preview. Wij hebben een Galaxy S2 die al sinds enige weken draait op Android 4.0.4, en wel op een variant van de CyanogenMod 9 ROM. Hoewel het eigenlijk niet mogelijk is om een Android 4.0.3 ROM van Samsung te vergelijken met een Android 4.0.4 ROM van Cyanogen kunnen we wel zeggen dat ons ‘test toestel’ op Android 4.0.4 de beste batterijduur heeft die we tot nu toe op een Galaxy S2 zagen.

Maargoed – nu lopen we wel erg op de feiten vooruit.

(via SamMobile)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. crazywess zegt

  Draai nu een week op 4.0.3 en moet eerlijk bekenen draait als een speer!!!!!!
  Wel ff wennen .
  Maar is nog niet vast gelopen .
  In 1 woord perfect tot nu toe

  • Walther zegt

   korte vraag: zou je me de link kunnen mailen hoe ik ook die update kan krijgen? Zoek me suf, …. haha. Heb nu 2.35

   gr,
   Walther

  • Leon zegt

   Hallo, nou ik snap het echt niet! iedereen in me omgeving heeft op over het toestel gedrukt en daarna op de softwareupdate maar ik krijg dan : er is geen update beschikbaar! Hoe kan ik hem wel downloaden en installeeren!?

   Help pls!

   Gr

  • sam zegt

   ik neem aan dat je dat via ota checkt (op je gsm bij instellingen softwareupdate?) want als ik het goed heb is de update zo nog niet beschikbaar. Je moet ge gsm aan de computer hangen, kies openen en dan op softwareupdate klikken. Dan zou je er 1 moeten vinden.

   ps: proximus verkoopt geen branded toestellen dus je provider maakt in dit geval niets uit 😉

 2. toon zegt

  ik vind 4.0.3 wel goed batterij gaat wel veel langer mee dan eerst voorheen ging er s’nachts zeker een kwart aan stroom er doorheen nu nog maar 3% in een nacht a 5 uurtjes heb wel heel veel vaste apps uit gezet

 3. Sander zegt

  Ik blijf op 2.3.4. Tot samsung met iets beters komt. Ik heb niets maar dan ook niets van alle problemen die ik overal lees. Ook nooit gehad met deze.,Wel met de andere firmware’s uiteraard.

 4. Rudy zegt

  Heb alleen af en toe vastlopers op de telegraaf.nl met firmware 4.0.3
  Dan loopt de browser vast en dan moet ik het toestel opnieuw opstarten.
  Verder geen problemen met firmware 4.0.3

 5. Johan zegt

  Android 4.0.3 werkt bijna perfect. Ik heb een probleem met BleuTooth audio streaming, dit wil soms niet goed starten en hikt en piept dan maar wat. Enig idee of dit al een bekend probleem is? En waar je dit kenbaar moet maken?

 6. Sjoerd zegt

  Ik heb niks anders dan problemen. Eerst had ik met android 2.3.6 die reboots en nu heb ik met android 4.0.3 dat me hele telefoon uitvalt en dat me batterij helemaal leeg is. is dat een bekend probleem?

 7. erik zegt

  heb nog al een probleempje met mn s2
  heb nu ook android 4.03 maar als ik mn telefoon nu effe niet gebruik en hem dan pak reageert hij nergens meer op. heb hem al een keer geresset naar fabrieks instellingen en dat helpt niet, iemand een idee??

  • tonytrimb zegt

   Dit probleem heb ik ook precies gehad naar upgrade ICS.
   Ik heb 2 zaken dingen gedaan en daarna was het weg.
   Welke de oplossing is weet ik dus niet precies.

   1 Nu.Nl app er af gegooit… accu verbuik was enorm.

   2 weer update (wake up wifi) uit gezet, en nu handmatige update uitvoeren.
   (fancy wheater widget)
   ik denk nummer 2 omdat mijn weer iedere 2 uur autom, werd ge-update en in dit tijdsraam ging het ook steeds fout.

   bovendien had ik de 1ste dag nog niet deze app er op, en had ik het probleem ook niet.
   nu al 1 week niet meer gehad.

   succes Erik

 8. sander zegt

  Hoop dat deze update dingen gaat maken.
  Wou dat ik nooit naar ICS ben gegaan veresilijke update en niks werkt nog normaal.
  internet verbindt niet tot nauwlijks battary sneller leeg.
  Radio wil niet meer uit.
  Kan nog wel even door gaan maar hoop dat ze dit snel maken anders gooi ik alles van android wat ik bezit gewoon in prullenbak.

  Word echt ziek van dat gepruts van de makers van android

 9. frank zegt

  hallo kan iemand mij helpen, ik heb een s2 maar heb nog steeds android 2.3.6 en hij zegt dat er geen update is en ook met op samsung kies zegt hij dat ik de laatste update al heb.
  kan iemand mij helpen?

 10. emile zegt

  Hi, nog meer mensen problemen met de batterij sinds de update? Heb mijn s2 sinds twee maanden en na de update houdt de batterij het geen dag vol.. 🙁
  Iemand ideeen?

 11. Jortio zegt

  Belangrijkste/ meest gewenste verbeteringen:
  – betere stabiliteit (al 3 keer een “vastloper” gehad in 3 verschillende apps, waarbij de telefoon alles doet, maar het aanraakscherm niet meer werkt. Met alleen de home knop, volume knoppen en de uit knop kom je niet zo ver…)
  – betere temperatuurhuishouding (CPU/GPU gebruik), aangezien de telefoon nu veel sneller boven de 40 graden C uitknalt. Zelfs een filmpje op internet bekijken kan dit al veroorzaken, laat staan gebruik van de telefoon tijden opladen…. Beetje vergelijkbaar met de eerste 2.3 release, daar waar de laatsten op dit punt veel beter scoorden.

  • Jortio zegt

   PS: voor de rest wel erg tevreden. Grafisch allemaal een tikje soepeler, irritante reboot bug (tich keer per dag herstarten als de SD kaart in de telefoon zit en Wifi aan staat) volledig verdwenen.

    • Michaël zegt

     Even van de Samsung site de nieuwste versie van Kies installeren, dan vindt hij wel de update.
     Overigens heb ik hem eerst gewoon geïnstalleerd, maar toen was hij niet echt stabiel, daarna terug naar fabrieksinstellingen, en hij werkt als een zonnetje.

 12. Rick zegt

  Ik had na het updaten ook last van de bekende bugs, crashende toetsenbord en allerlei vastlopers met het inmiddels beruchte zwarte scherm iedere keer.
  Heb toen een backup gemaakt via Kies, toen een factory wipe (reset) gedaan en de backup weer teruggezet.

  Heb nu al een week nergens last meer van, hij loopt perfect en geen enkele crash gehad tot nu toe.

  Nadeel is wel dat ik al mijn apps opnieuw moest downloaden want die neemt ie dus niet mee in de backup schijnbaar.

  Succes!

  • Denise zegt

   Ik heb dus dezelfde problemen en wilde ook via Kies een back up maken……………. enige is dat mn telefoon door de problemen die ik heb na die update nu niet meer wordt herkend door mn laptop……
   Ik haat dir, het toestel is een maand oud! Wie kan me helpen? Ik wil een factory wipe doen, maar niet zonder eerst een back up te maken en mn foto’s en muziek naar mn laptop te kopieëren?! Help?!

 13. Jaq zegt

  Vanaf februari heb ik de S2 met de android versie 2.3.6: één en al problemen met uitval en opnieuw opstarten.
  Bij het KPN Business Center (ook service center voor Samsung) het probleem voorgelegd. Ze konden hem wel terug zetten naar 2.3.5, maar ik kon ook wachten op 4.0. Het laatste gedaan.
  Nou, dat heb ik geweten. Zelfde problemen als ik hierboven beschreven zie: hij loopt op één of andere manier helemaal vast, hij lijkt uit maar is dat niet (hij wordt dan enorm warm, soms zelfs heet), de enige manier om hem dan weer aan de praat te krijgen is om de batterij eruit te trekken, dan start hij daarna ook (meestal) vanzelf weer op. Hierna is de batterij ook ineens stukken achteruit gegaan. Dit kan me 1 keer per dag gebeuren, maar ook wel 15 keer. De batterij die soms wel 2 dagen mee ging doet het nu nog geen dag, soms zelfs maar een uur of 6.
  Vandaag langs geweest bij het KPN Business Center in Amsterdam: het blijkt een bekend probleem (volgens KPN heeft het in alle kranten gestaan en is het in het nieuws geweest – nou, ik heb dan zeker niet goed opgelet…). Maar hij moet dus terug gezet worden naar een andere Android 4.0 versie (4.0.3 heeft blijkbaar deze onoverkomelijke bugs) en dan moet alles weer goed zijn… Eerst thuis maar eens een nieuwe back-up maken en dan morgen weer heen.
  Hopelijk heeft de rest die deze problemen heeft hier ook wat aan.

  • Luke zegt

   hallo jaq als je hem liet terug zetten naar 2.3.5 deden ze dat dan gelijk of moest je je telefoon inleveren en kon je hem dan veel later weer ophalen? want ik ben niet tevreden met 4.0.3 en wil hem graag terug hebben naar 2.3.5

  • Maarten zegt

   Mensen, stap toch van die officiële versies af. Ik heb na een hele tijd vol problemen, continu spontane reboots van mijn galaxy S2 uiteidenlijk de knoop doorgehakt en ik ben overgestapt naar de Miui rom. Sindsdien doe ik 2 maal zolang met mijn bateerij en vertoont mijn toestel geen reboots meer. Deze rom wordt wekelijks geupdate en is gebaseerd op ICS 4.0.3. Heerlijk een werkend toestel zonder al die operator applicaties erop geinstalleerd.

 14. Jaap zegt

  Nog nooit problemen gehad met mn S2, En sinds 4.0.3 crasht ie vaak, valt ie soms uit, en apps werken niet meer

 15. Ivan zegt

  Ik heb een niet branded sgs2 met ics 403 op zitten.
  Probleem met reboten is over. Nu heb ik iets anders weer, soms lijkt net of wi-fi vast loopt waarna de toestel crasht. Ik heb dit maar een keer tot nu toe gehad.
  Ik hoop dat het daarbij blijft.

  Is er iemand met dezelfde problemen.

  • Kurt zegt

   Ik heb juist hetzelfde voor. idd rebootprobleem gedaan van 2.3.6 ma soms blokkeert die wifi en dat gaat enkel over na manueel reboot. soms gaat batterij ook snel af zelfs al gebruik hem ni, ff uitschakelen en terug inschakelen en dat is dat over.
   al bij al werkte 2.3.5 nog het beste bij mij.

 16. Daniel zegt

  Hoop dat ze snel met een update komen, bug fix.
  Ik heb ook gruwelijk veel last van crashes… Drawsomething hangt iedere keer dat ik het speel, touchscreen is HELEMAAL NIET meer nauwkeurig, hij wordt gruwelijk heet en de accu is (zonder spelletjes te spelen, te internetten of muziek te luisteren) na een halve dag alweer bijna leeg. Ik baal er echt enorm van dat ik overgestapt ben naar ICS.

  Ik heb ALLE apps verwijderd
  Ik heb het apparaat terug naar de fabrieksinstellingen gezet
  Ik heb dit in totaal 4x gedaan
  Ik heb de laatste 2x alles opnieuw ingevoerd, zonder een backup bestand te gebruiken, maar het helpt niets.

  Sorry als k zit te zeiken, maar ben er echt n beetje ziek van. Misschien toch maar tegen mn principes in overstappen naar ©®apple…

 17. samjd zegt

  Heb sinds een paar weken de samsung galaxy 2, en heeft ook last van het uitvallen en weer opstarten.. heb mijn sd kaart eruit gehaald in de hoop dat dit niet meer voor zal komen. wel erg irritant dat hij dit doet en hoop dat dit met de volgende update verholpen s.
  Vroeg me ook af waar iedereen samsung kies download.. Mij lukt dit niet.
  Op site van samsung is de site niet meer vindbaar en in de market staat hij niet.

  Wie o wie weet hier raad mee?

 18. Rudy zegt

  Als ik de problemen hier zo lees zijn het meestal de Apps die problemen geven.
  Let wel als er een firmware update gedaan wordt wie zegt dat alle Apps dan nog 100% werken?
  Meestal moeten de “oude” Apps aangepast worden naar de nieuwe firmware.

  Misschien is dit een oplossing voor mensen met problemen:
  Doe eens een factory reset en daarna geen Apps installeren kijk eens of het toestel dan nog goed werkt.
  Daarna eerst 1 App opnieuw downloaden en installeren en kijken of het toestel daarna nog goed werkt.
  Dan kan de volgende App opnieuw gedownload en geïnstalleerd worden enz enz ..
  Dit kost wat tijd maar dan sluit je wel uit dat het aan de nieuwe Android 4.0.3 update ligt.

  My 2 cents,
  Rudy

  • tonytrimb zegt

   Helemaal mee eens!

   sinds ik nu.nl er af heb gegooit en rabobank heb geupdate had ik nog wel het probleem met een vastloper (zwart scherm). na lang zoeken bleek dit mijn battery saver (ultimate juice) icm wheater update auto te zijn. in fancy wheater widget heb ik nu auto update uitgezet als het scherm uit is. nu alleen maar update als het scherm aan gaat.
   tot nu toe 8 dagen geen problemen met 4.0.3 en mijn accu gaat lang mee.
   24 uur bij intendief gebruik en 2 dagen als ik gewoon werk ;).
   succes en hoop dat iedereen zijn problemen in de apps gaat zoeken.

 19. Tamara zegt

  Nou, hier ook de nodige ellende. Hetzelfde als wat hier boven vernoemd is. Maar heb nog en ander probleem er bij, ik zet hem ’s avonds en ’s nachts in de vliegtuigstand, dat scheelt batterij verbruik, maar sinds vandaag ben ik er achter dat als hij daarop staat en ik zet hem uit en aan dat alle foto’s bij mijn contactpersonen verdwenen zijn. Raakte ze steeds kwijt, maar kon niet achter halen waardoor het kwam. Schijnbaar springt de mobiel dus ’s nachts uit zonder dat ik het merk, want bij het opstarten hoor ik de samsung melodie niet meer. Vind de update één grote ellende. Echt spijt van dat ik toch nieuwsgierig was en hem geupdate heb. Ben er mee bij de kpn geweest samsung service point, daar opnieuw er op laten zetten, maar allemaal voor piet snot gedaan. Zelf had ik daarvoor al gereset, allemaal verspilde moeite.

  • Tamara zegt

   Ik heb na het updaten gelijk mijn apps er weer opgezet en bij het openen liepen er en aantal vast. Op dit moment gebruik ik nog maar weinig apps, dus daar loopt het nu (klopt af) goed. Maar toen ik van de week bij kpn was geweest en ik thuis aan de slag ging, liep het steeds mis. Snap je vraag eigenlijk niet geheel goed, dus hoop dat ik je hiermee een juist antwoord heb gegeven. Wil het liefst weer terug naar de 2.3.? , maakt me niet uit welke versie. Las dat ze dat bij kpn ook kunnen? Als dat zo is, ga ik er van de week weer naar toe. Heb geen toestel van de kpn, heb een unbranded toestel, dus hoop maar dat het lukt. Overigens baal ik ook van de verlichting, zo staat ie op 0, en dan is ie fel en zo is ie weer donker. Bij bijvoorbeeld hotmail (geen app, maar een link via Google), kan ik ook het licht veranderen, maar deze springt telkens weer op de hoogste resolutie. Helaas durf ik zelf niet te flashen, bang dat ik er helemaal een zooitje van maak en dat ik straks helemaal niets meer met het toestel kan. Ben al dagen alleen maar met het toestel bezig om te kijken wat vooral veel batterij verbruikt en zag dat als ik op internet zit, soms de batterij zie zakken. Binnen twee uur van 100 naar 60% gezakt. Dus heb ik de vliegtuig stand er toch maar weer op staan, wetend dat dit dus weer de foto’s zal laten verdwijnen. Eerlijk gezegd, ben het helemaal beu.

 20. Tamara zegt

  Kan mijn bericht niet meer bewerken, maar zit nu eigenlijk in het verkeerde topic. Deze ging over de update waarmee samsung bezig is. Hoewel ik niet meer gauw ga updaten als hij terug is naar de 2.3.?. Pieker er niet over. Heb mijn lesje wel geleerd.

 21. Mick zegt

  Samsung SII KPN branded:

  Downgraden is NIET nodig. Wat je moet doen is je toestel naar het KPN business Center brengen. Ze nemen hem dan in en binnen 30min heb je hem weer terug(denk er wel aan van te voren een back-up te maken)!! Hier zetten ze dezelfde android versie erop 4.0.3 alleen met een andere kernel versie(de kernel is ook het probleem van het uitvallen van je toestel of het erg warm worden). Versie 3.0.15-I9100XWLP7 ipv de 3.0.15-I9100XWLP9 die er nu na de update erop staat. Als gebruiker merk je niet van deze aanpassing en je toestel draait gewoon op Android 4.0.3 maar zonder de vervelende bijwerkingen.
  De rede waarom deze versie niet gewoon word gelanceerd als tussen tijdse oplossing is voor mij ook een vraag?

  Succes iedereen!!!!!

 22. Tamara zegt

  Dat heb ik ook gedaan, maar heeft geen baat gehad. Had hem overigens binnen 15 minuten weer terug. Heb een back up gemaakt, morgen terug om hem te laten terug zetten, ics heeft voor mij meer na als voordelen.

 23. Jafatom zegt

  Mijn batterij helemaal leeg laten lopen en opnieuw geprobeerd op te laden .Laad het niet meer op Samsung Galaxy SII is DOOD , gebeurd nix meer hoe kan dat wie kan mij hier bij helpen.

 24. Jafatom zegt

  Binnen 3 kwartier ging het 3x telkens aan en uit op beeld scherm stond android op.Opeens komt de batterij in het beeldscherm en begint het op te laden: Ik had van de week android 4.0.3 op geüpload omdat het met 2.3.6 opeens de batterij in een kortte tijd leeg liep , mobiel zelfstandig uit ging en telkens de batterij er uit moest halen om het aan de praat te krijgen. Daarna liep het heel goed en omdat het batterij binnen 6 uurtjes weer leeg was las ik dat je het batterij kon resetten, was ik van plan om het met een lege batterij te doen nu was het ongeveer 3 kwartier helemaal van slag ben nu benieuwd hoe het nu werkt. Ik was heel erg blij en tevreden met mijn Galaxy SII nu heb ik mijn vraag tekens over deze toestel: Gekocht op 14 mei 2011 , Bijna 1 jaar en nu begint de problemen en ik moet nog een jaar voor betalen.

 25. Erikje zegt

  Nu, na ongeveer een maand ics ben ik op zich wel tevreden, maar het kan beter.

  Pluspunten
  – geen wake lock issues meer
  – stabiel
  – ontzettend goeie gps fix

  Minpunten
  – batterij iets sneller leeg
  – traagheid soms, scrollen was sneller op gingerbread, ook reageert hij slechter als je het scrollen wilt stoppen

  Kortom, laat 4.0.4 maar komen. Ik vermoed trouwens dat samsung de rollout van 4.0.3 heeft gestopt i.v.m. problemen en nu volledig focust op 4.0.4.

 26. jaap zegt

  nog steeds geen ICS hier heb schijnbaar een frans toestel XEF wil wel met odin de nederlandse versie erop zetten enig probleem is dan geloof ik dat kies hem niet ondersteunt en dat wil ik wel gewoon iemand ervaring ideeen?

 27. jeroen zegt

  Ik had ook lasr van spontane reboots.. Tot iemand zij dat ik de sd kaart moest verwijderen en opnieuw moest opstarten envervolgens het weer terug moest plaatsen. Daarvoor had ik al een hard reset gedaan zonder resultaat.. Dit werkte.. Geen enkele uitval meer.. nu draai ik op 4.0.3..

 28. Aiki zegt

  Zijn er nog mensen die sinds de ICS-update problemen ondervinden met de standaard E-mail widget?

  Op zich werkt de app perfect, maar de widget volgt niet meer na een tijdje (refreshed niet meer). Enkel de widget verwijderen en opnieuw toevoegen zorgt ervoor dat hij weer even werkt, maar na enkele uren hetzelfde freeze-probleem. De app zelf blijft wel altijd prima werken.

  Niets helpt (heb pop3-accounts, gegevens en buffer van de e-mail app gewist en opnieuw ingesteld – heb ook de gegevens van ‘google accountbeheer’ gewist zonder resultaat).

  Er loopt al enkele maanden een uitgebreid topic over dit issue op het officiële google.codec.

  Veel mensen ergeren zich er blauw aan en bovendien lijkt het niet opgelost in de volgende android 4.0.4-release (gemeld door Nexus-gebruikers) – in tegenstelling tot wat een ontwikkelaar van Google zelf dacht.

  Vreemd dat een probleem met een basisfunctionaliteit (e-mails checken) zo moeilijk te fixen is. Wat zijn jullie ervaringen hiermee?

  Momenteel gebruik ik Gmail om mijn andere pop3-accounts binnen te halen, dit werkt wel perfect, je zou Google beginnen verdenken van slechte wil 🙂

 29. Marco zegt

  op de dag dat hij uitgerold werd heb ik mijn S2 gelijk ge upgrade (HI abonnement). tot op de dag van vandaag 0 aan klachten dus hulde wat mij betreft aan ICS. Telefoon loop veel soepeler en in combinatie met juice defender doe ik ruim twee dagen met mijn accu

 30. les zegt

  Een vraagje ::
  Weet iemand misschien hoe het kan dat als ik me telefoon aan de opladen doe ik hem kan bedienen. Pas als hij van de opladen afkomt ik het weer kan gebruiken ?

  • Timo zegt

   Ik neem aan dat je bedoeld dat je je scherm niet kan 100% kan gebruiken? Dat komt doordat er doordat je oplaad, een spanning zet op je toestel. Het touchscreen is capacitief en werkt dus ook door geleiding van elektriciteit.. Indien je je telefoon oplaad krijg je dus zo storing omdat er geleiding van het elektriciteit ontstaat.

 31. Dandyroi zegt

  Kreeg vandaag een melding in m’n notificatiebalk dat ik een firmware update kon binnenhalen via OTA.
  Het gaat ws om een vernieuwde versie van 4.0.3 dus ik hoop dat de reboot problemen bij wifi nu echt verleden tijd zijn.

  • beewee72 zegt

   Heb net dezelfde update gehad. Nog steeds 4.0.3 maar
   heb nooit hiermee een spontane
   re-boot gehad, in tegenstelling tot 2.3.6,
   daar was het soms 8x per dag raak.
   Ben ook benieuwd wat de veranderingen zijn.
   Na deze update stond mijn batterij wel ineens op 10%… vreemd.
   Voor de rest zeer tevreden over de S2!

 32. Marco zegt

  vandaag ook via ota de melding van firmware update. geïnstalleerd het enige verschil dat ik zie is dat er een app bij gekomen is met de naam Samsung Go met sport,tweets,nieuws, muziek en een app market die nog under construction is. Lijkt een nieuwe MMM app die we van samsung al kende die trouwens nu bij de apps is verdwenen. Verder heb ik geen verschillen kunnen ontdekken.

 33. Marco zegt

  Na de laatste update via FOTA heb ik nu dat de telefoon spontaan vast slaat en dat ik de batterij eruit moet halen om hem opnieuw op te kunnen starten. Hebben er meer mensen hier last van?

 34. Berjan zegt

  Nou, mijn Galaxy S2 is gewoon gecrasht door die update naar 4.0 hij loop nu elke x vast. heb nu gewoon de oude instellingen werkt veel beter.

 35. Bas zegt

  Wordt er nog wat nieuws toegevoegd aan Android 4.0.4? De galaxy s2 is heus wel instaat om alle softwarematige functies Van de galaxy s3 te doen…

 36. Bram zegt

  De inbox van de emailaccounts zijn ook veel beter nu,na de laatste firmwareupdate.tevens gaat het schollen weer soepeler,vond ik erg hakerig na de eerste 4.03

Praat mee