GT-i9300 duikt weer op: nu met TouchWiz en Home knop

En…. daar issie weer: de mysterieuze Samsung GT-i9300 – al dan niet de Galaxy S3 – is weer te zien op beelden die via een Chinees forum boven kwamen drijven.

samsung-galaxy-s3-nieuwe-touchwiz GT-i9300 duikt weer op: nu met TouchWiz en Home knop

galaxy-s3-proto-lek-224x300 GT-i9300 duikt weer op: nu met TouchWiz en Home knopOok nu zien we een vermomd toestel, maar dit maal is de fysieke Home weer van de partij. Maar waar we normaal de drie virtuele bedieningstoetsen in Android 4.0 zien bij toestellen zonder hardware knoppen, is nu een rij met vier virtuele toetsen zichtbaar. Vermoedelijk gaat het hier om de vernieuwde TouchWiz interface – versie 5.0 alweer – waarvan eigenlijk al lang vaststaat dat de Galaxy S3 erover zal beschikken, maar waarvan we tot nu eigenlijk nog erg weinig weten.

(via TheVerge)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee