Samsung Galaxy Note 10.1 mogelijk toch met quad core processor

Het is alweer even geleden dat Samsung in Barcelona haar nieuwe Galaxy Note 10.1 liet zien – een tablet PC met volledig geintegreerde S-Pen functionaliteit zoals we die ook kennen van de 5.3 inch Note. Uit Korea zelf duikt nu het nieuws op dat de release van deze Tab/Note-hybride mogelijk uitgesteld wordt.

samsung-galaxy-note-101-quad-core-300x170 Samsung Galaxy Note 10.1 mogelijk toch met quad core processor

Volgens bronnen uit Samsung’s thuisland wordt momenteel overwogen om de Note 10.1 nog voor de release een fikse ‘specs boost’ te geven. De eerder geplande dual core processor zou onder andere vervangen moeten worden door een quad core model – mogelijk dezelfde processor die zo goed als zeker binnenkort ook in de Samsung Galaxy S3 smartphone te vinden zal zijn.

De dual core chip die eerst gepland was is toch alweer een stapje ouder in vergelijking met wat er dit jaar zoal op de markt zal verschijnen, maar met een dergelijke aanpassing zou de Galaxy Note 10.1 technisch gezien helemaal bij zien.

(via AllAboutSamsung)

Galaxy deal tips

Praat mee