Primeur: Samsung Galaxy S3 vanaf 3 mei te bestellen in Nederland (update 4 mei: en we zijn los)

samsung-galaxy-s3-bestellen-nederland-11-276x300 Primeur: Samsung Galaxy S3 vanaf 3 mei te bestellen in Nederland (update 4 mei: en we zijn los)

Update 4 mei: inmiddels zijn er meerdere winkels van de partij die de Samsung Galaxy S3 verkopen: check bijvoorbeeld Hi (HIER), GSMWijzer (HIER), en StudentMobiel (HIER).

Update 3 mei: vooralsnog houdt de partij waar het onderstaande bericht over gaat zich opvallend koest, ondanks eerdere verzekeringen van hun kant. Wij houden het in ieder geval in de gaten…

Eerdere bericht:

Wij hebben uit betrouwbare bron vernomen dat – hoewel de officiële release van de Samsung Galaxy S3 na 3 mei nog even op zich laat wachten – de voorverkoop van het toestel direct op 3 mei van start zal gaan. En dit niet bij een schimmige ‘Eerlijke Eddy’s telefoonsjop’, maar bij één van ’s lands populairste telefonie experts.

Naar verwachting zal de vraag naar de Samsung Galaxy S3 spectaculair zijn, en om te voorkomen dat je – net als bij de Galaxy S2 vorig jaar – weken op jouw toestel moet wachten is vroegtijdig reserveren een goede optie.

Meer kunnen wij er nu niet over kwijt, maar houdt ons in de gaten voor de definitieve details (en vergeet je niet in te schrijven voor onze gratis Email Notificatie Service zodat je de eerste bestelmogelijkheden direct en zonder moeite in je mailbox ontvangt)…

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. Nicky Ghys zegt

  Stom vraagje, maar aangezien je dit weet, moet je ook weten welke shop deze pre-orders aanbied, en zo ja, verzenden die naar belgie?
  Alvast bedankt !

 2. adenis zegt

  potjandikkie, ben ik volgende week dus niet in nederland (ook geen mogelijkheid om te bestellen). dat wordt dus in de wachtrij staan. 🙁

 3. bjorn zegt

  nou de release van Samsung is geweest, vertel maar waar ik dit geweldige apparaat kan bestellen. of moeten we wachten tot het einde van de maand.

Praat mee