Ook Samsung Rusland telt af… op haar eigen manier

samsung-galaxy-s3-rusland-aftellen-300x187 Ook Samsung Rusland telt af... op haar eigen manierHet begint langzamerhand een beetje op het Eurovisie Songfestival te lijken: half Europa – bij wijze van spreken – maakt zich op voor 3 mei, de dag dat we de nieuwe Samsung Galaxy S3 gaan zien. Ook Samsung Rusland doet een duit in het zakje met een speciale aftel pagina. Curieus genoeg staat de Russische teller nog steeds op ‘nog 6 dagen te gaan’ – missen wij iets, of zijn hier dubieuze dingen aan de hand?

Vreemd is het natuurlijk niet dat juist Samsung Rusland een stukje extra promotie wijdt aan de lancering van de Galaxy S3. Rusland is een grote, en wat nog belangrijker is, sterk groeiende markt voor smartphones, waar Samsung nog veel te winnen heeft. Met de S3 hoopt Samsung zich ook in het land van Putin, vodka, en waanzinnige inventiviteit een dominant marktaandeel te claimen.

(via Samsung Russia)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee