Nieuwe foto’s: is dít dan echt de Samsung Galaxy S3? (update)

Update 2:

Inmiddels hebben verscheidene bronnen (waaronder Eldar Murtazin) laten weten dat ook dit níet de Samsung Galaxy S3 is. Rest natuurlijk de vraag welke toestel we dan wel zien. Mogelijk gaat het ook hier weer om de illustere Samsung GT-i9300, wat ófwel een 4.3 Galaxy Note is, ófwel een update van de Galaxy S2, zeg maar een Galaxy S2 Plus.

murtazin-nieuwe-s3-lekken Nieuwe foto's: is dít dan echt de Samsung Galaxy S3? (update)

En zoals onze bezoekers met scherpe ogen hieronder al opmerkten: in de rechtse foto zie je inderdaad een Apple logo. Het lijkt erop dat deze foto’s met een iPad genomen zijn, die in het scherm spiegelt – een grappig detail 🙂

Update:

Het lijkt erop dat wat we op de onderstaande foto’s zien inderdaad een vermomd toestel is – dat wil zeggen met een generieke hoes die een testtelefoon moet beschermen tegen nieuwsgierige pottenkijkers. Maar wel is de kans aanwezig dat wat we zien inderdaad de Galaxy S3 is – maar dan in een hoesje.

(via TheVerge)

Oorspronkelijke bericht:

Gelukkig, het kan natuurlijk niet zo zijn dat er zomaar een week voorbij gaat zonder afbeelding van één of ander toestel dat mogelijk de Samsung Galaxy S3 is. En dus duiken er nu een aantal plaatjes op van een Samsung toestel dat wel degelijk een aantal features laat zien die ons aan de geruchten over de Galaxy S3 doet denken.

samsung-galaxy-s3-lek-2-300x225 Nieuwe foto's: is dít dan echt de Samsung Galaxy S3? (update)samsung-galaxy-s3-lek-3-300x225 Nieuwe foto's: is dít dan echt de Samsung Galaxy S3? (update)

We zien in ieder geval een fysieke Home knop, en iets dat toch sterk lijkt op een Xenon flitser. Of we op de foto het ‘naakte’ toestel zien, of een toestel dat op één of andere manier vermomd is valt niet te zeggen. Zeker is dat we het toestel nog niet kennen.

Wat denken jullie?

(via GizmodoBrazil)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. Serdar zegt

    Beste redactie,
    Dit is zeker een vermomde versie.Als je inzoemd kan je ’t veel beter ziendat de randen recht getrokken zijn en de homeknop getekend is. Ik denk dat dit een HTC is

Praat mee