Morgen worden we weer iets wijzer (+tipje van de sluier)

samsungmobile-nextgalaxy-300x163 Morgen worden we weer iets wijzer (+tipje van de sluier)Vanmiddag stuurde Samsung Mobile een mysterieuze Tweet het internet op – ‘destination tgeltaayehxnx’. Uiteraard is dit een anagram voor ‘The Next Galaxy’, maar tevens bleek het een verwijzing naar de gloedjenieuwe website http://www.tgeltaayehxnx.com, waarop we een heuse afteller – ahum, ‘countdown timer’ – zien die ons lijkt te vertellen dat we morgenmiddag om 13:00 al ‘ the next step’ kunnen nemen.

Laat maar komen, wij zijn benieuwd!

Update (tipje van de sluier):

Het gaat dus om een niet zo erg goed afgeschermde website. Een beetje rondneuzen levert in ieder geval de informatie op dat er een soort quiz/spelletje in de planning staat (we zullen verder niks verklappen). En aangezien de website TheNextGalaxy.com ook al online is – maar nu nog afgeschermd – gaan we ervanuit dat Samsung’s mysterieuze PR campagne, die uit zal monden in het evenement op 3 mei, vanaf daar voort zal worden gezet. Mogelijk krijgen we ook morgen een eerste ‘teaser’ filmpje te zien, tenminste als Samsung enigszins dezelfde benadering hanteert als vorig jaar in de aanloop naar de onthulling van de Galaxy S2.

continuebtn Morgen worden we weer iets wijzer (+tipje van de sluier)

(via AllAboutSamsung)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. Vincent zegt

  ” A Whole New Universe”
  Dat klinkt niet als de bekendmaking van een SII+, maar dat ze er zelf van overtuigd zijn iets bijzonders te presenteren. (en misschien de hint dat ze verder gaan met een andere naam/ander universum)

 2. A.j De Graaf zegt

  Misschien is het wel een hele nieuwe samsung telefoonlijn zoals de galaxy 3jaar geleden.
  En misschien word er 2 nieuwe gsm gepresenteerd en de opvolger van de s2 op 3 mei
  Zoals Htc dat dit jaar deed met de One serie.

 3. afafdfas zegt

  wat ik denk wat ze met a whole new universe bedoelen is een nieuw universum galaxy 3 lijkt mij dan logisch dus het 3de universum 🙂

 4. afafdfas zegt

  “Discover how Samsung is about to challenge the way you view the GALAXY once more” dit staat op die ene site met teller

Praat mee