Introduceert Samsung op 3 mei meerdere toestellen?

Sinds de aankondiging begin deze week kijkt iedereen die ook maar enigszins geïnteresseerd is in telefoons uit naar 3 mei, de dag waarop Samsung ‘the next Galaxy’ laat zien.

samsung-galaxy-s3-3-mei1-277x300 Introduceert Samsung op 3 mei meerdere toestellen?Sindsdien struikelen we over de uitgelekte foto’s, video’s, en informatie – met name over één toestel: de Samsung GT-i9300. En hoewel het er sterk op lijkt dat dit níet de langverwachte Galaxy S3 is, besloot Samsung vanochtend wel een statement te geven over een uitgelekte video van dit toestel: ‘we kunnen meer vertellen op 3 mei’.

Hoewel sommigen dit opvatten als een bevestiging dat het hier inderdaad om de Galaxy S3 gaat – tenslotte wordt dát toestel op 3 mei geintroduceerd, toch? – wil dit natuurlijk helemaal niet zeggen dat dit het geval is. ‘The next Galaxy’ – het volgende universum – kan natuurlijk prima meerdere toestellen bevatten. Mogelijk is het dus geen kwestie van ‘óf’ – toont Samsung een S2 Plus óf een S3 – maar ‘én’ (hoewel de S2 Plus ook prima een kleinere Note, laten we zeggen de Note S, kan zijn).

Dit alles zou in ieder geval de enorme tegenstrijdigheid van de berichtgeving van de laatste weken verklaren: ‘já, de S3 wordt een supertoestel’ ‘nee, de S3 wordt alleen een verbeterde S2’. En als we dan toch in het luchtledige aan het speculeren zijn: Samsung gaat drie – ja, 3! – toestellen introduceren: twee blauwe, en een witte 😉

Zo, genoeg koffiedik gekeken voor één vrijdag – of zullen we nog één stukje informatie geven van iemand die de Galaxy S3 al in zijn handen geeft gehad? Deze Tweet is naar aanleiding van iedereen die op hoge toon reageert op de vanmorgen verschenen video van de Samsung GT-i9300:

samsung-galaxy-s3-tweet-lol Introduceert Samsung op 3 mei meerdere toestellen?

 

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. guus kramer zegt

    ik snap er nu echt geen hol meer van, de ene zegt dat het een kleine update word, de andere zegt dat het de grote s3 word. ik weet het allemaal niet meer, maar ik vind het verdacht dat samsung zo geheim doet, dus ik denk dat er dan wel wat groots moet komen

  2. afafdfas zegt

    ik ga echt lachen als allemaal mensen gaan balen als s3 niet komt (ik zelf ook) en het iets als een galaxy y/mini/gio wordt

Praat mee