Samsung: definitief géén 3D scherm in de Galaxy S3

samsung-galaxy-s3-3d-niet-e1333660460449-300x189 Samsung: definitief géén 3D scherm in de Galaxy S3Wie nog een sprankje hoop had dat de Samsung Galaxy S3 misschien voorzien zou kunnen zijn van een 3D beeldscherm, moeten we nu echt teleurstellen. De kans was al niet groot, afgaande op informatie die de laatste maanden al opdook, maar Samsung zelf heeft laten weten op dit moment simpelweg geen plannen voor 3D smartphones te hebben.

Nadat HTC en LG vorig jaar al een poging deden om 3D schermen te populariseren – met respectievelijk de Evo 3D en de Optimus 3D al resultaat – werd al snel duidelijk dat een dergelijk scherm vooral een hoge gimmick-waarde heeft. In de praktijk blijkt 3D beeld weinig toe te voegen aan een smartphone, in ieder geval 3D zoals dit op dit moment geimplementeerd kan worden in dunne, compacte mobiele apparaten.

Samsung lijkt zich dit maar al te goed te beseffen, en houdt de 3D boot dus nog even af, met het volgende duidelijke statement:

Although Samsung Electronics is constantly exploring new technologies for our mobile devices, we have no immediate plan to include displays featuring 3D technology in our upcoming smartphones.

Dus in plaats van een verlaat 3D debuut waar menigeen na de pogingen van HTC en LG op zat te wachten, richt Samsung zich voorlopig op andere doelen – zoals het perfectioneren van haar Amoled techniek. Volgens recente berichten zien we daarvan de volgende generatie in de Galaxy S3, met – volgens ingewijden – verbluffende resultaten.

Wij wachten af…

(via Engadget)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. Nelis zegt

  Waar komt deze foto vandaan???

  als ik het goed zie is dit een andere hoek op het toestel dat gisteren ook gepubliceerd is met de release datum van 22 mei..

  Kan het mis hebben natuurlijk!

  Dus is de van gisteren dan ook Fake, of is dit een geshopt foto-tje met 3D effect?

  • Arthur Dent zegt

   Dit is een gewoon een stock fotootje, geen Galaxy S3 🙂 als het een echte afbeelding was hadden we dat wel vermeld!

Praat mee