Galaxy S3 ook in Europa met 4G/LTE internetverbinding

samsung-galaxy-s3-mockup-2-150x300 Galaxy S3 ook in Europa met 4G/LTE internetverbinding

(zomaar een mock-up, niet de echte Galaxy S3)

Volgens berichten uit het land onzer Oosterburen – Duitsland ja – wordt de Samsung Galaxy S3 op dit moment daar al getest. En wat we natuurlijk al vermoedden wordt nogmaals bevestigd: ook de Europese variant van de Galaxy S3 komt straks met 4G/LTE verbinding.

Helaas hebben wij hier in Nederland op dit moment nog niets aan, en het gaat nog geruime tijd duren voordat een dergelijk mobiel netwerk hier wordt uitgerold, maar in ieder geval voorkomt Samsung eenzelfde PR probleem waar Apple onlangs tegenaan liep. De als ‘4G capable’ geadverteerde nieuwe iPad is alleen in staat een 4G verbinding te maken met Amerikaanse netwerken. Zelfs in Europese landen waar een dergelijk netwerk al wel bestaat – Duitsland, bijvoorbeeld – kan de nieuwe iPad er dus geen gebruik van maken. Gelukkig voor toekomstige Duitse S3 gebruikers – of Nederlanders die wel eens over de grens komen natuurlijk – is de Galaxy S3 straks wel in staat van de waanzinnig snelle mobiele netwerken gebruik te maken.

(via AllAboutSamsung)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee