Galaxy S3 met vijf capacitieve toetsen, 7 millimeter dik

samsung-galaxy-s3-nexus-design-300x199 Galaxy S3 met vijf capacitieve toetsen, 7 millimeter dik

SGS3: design features van de Galaxy Nexus?

Bij monde van een Samsung official komen de ‘Galaxy S3 geruchten van de dag’. Het toestel zou gaan beschikken over een rij van vijf capacitieve toetsen – naast de drie gebruikelijke toetsen zou er ook een toets zijn voor de ‘S-Cloud’, Samsung eigen cloud dienst, en eentje voor spraak herkenning.

Verder is de Samsung Galaxy S3 zowel dunner – 7 millimeter, een getal dat we al eerder voorbij zagen komen – als lichter dan de Galaxy S2, met een aantal design kenmerken van de Galaxy Nexus. Waarschijnlijk zal de Galaxy S3 – in tegenstelling tot de S2 – meer afgeronde vormen hebben, zodat deze zoals Samsung in haar teaser video van gisteren beweerst perfect in de hand past.

Volgens dezelfde Samsung medewerker is de S3 voorzien van een Super Amoled Plus HD scherm met een diagonaal van 4,8 inch. Hoewel de keuze voor een quad core Exynos processor inmiddels genomen lijkt, zou Samsung heel erg getwijfeld hebben tussen deze variant, en een variant met een dual core ARM Cortex A15 SoC. De uiteindelijke beslissing lijkt met name een kwestie van marketing – quad core klinkt natuurlijk beter voor de meeste mensen.

(via Nate, via SamMobile)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee