Galaxy S3 foto van de week: echt of nep? (update)

Het was natuurlijk alweer te lang geleden sinds we een ‘foto’ hadden gezien van een toestel dat natuurlijk de Samsung Galaxy S3. Gelukkig is er weer eentje opgedoken, dit maal in Samsung’s thuisland Korea. Deze keer gaat het om wat mogelijk een uitnodiging is voor een evenement op – en daar is die datum weer – 22 mei, met een futuristisch ogend toestel dat half zichtbaar is: de Galaxy S3.

samsung-galaxy-s3-pers-foto Galaxy S3 foto van de week: echt of nep? (update)

Of het toeval is dat hier wederom sprake is van 22 mei als onthullingsdatum, evenals op een vorige – naar nu blijkt ‘fake’ – afbeelding? Wij hebben het aan Joost gevraagd, maar die weet het ook niet. Voorlopig houden wij het maar op: misschien.

Overigens heeft Eldar Murtazin inmiddels – in tegenstelling tot bij eerdere nep afbeeldingen – laten weten geen commentaar te hebben op de afbeelding, met daaraan toegevoegd een ‘verdachte’ smiley. Voor sommigen reden om te denken dat Eldar bevestigt dat het dit keer om een echte afbeelding gaat.

Zou het dan toch?

eldar-no-comment-galaxy-s3-lek Galaxy S3 foto van de week: echt of nep? (update)

(via Daum, Phandroid)

Update:

Inmiddels zijn ‘the usual suspects’ weer begonnen zich – min of meer – te distantiëren van het idee dat het hier om een echte afbeelding zou gaan. Uiteraard gaat het hier om insiders die stricte afspraken hebben met Samsung over wat ze met de informatie mogen doen die ze hebben over de Galaxy S3 – en die hebben ze, dat weten we – dus zelfs als het hier om een echte afbeelding gaat kunnen ze dat natuurlijk niet bevestigen.

Screenshot_2012-04-05-10-28-23-e1333615447137-256x300 Galaxy S3 foto van de week: echt of nep? (update)Screenshot_2012-04-05-10-40-25-e1333615490546-216x300 Galaxy S3 foto van de week: echt of nep? (update)

(via @eldarmurtazin en @gauravh1)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. Danny zegt

    Ik mag hopen van niet..

    Ik hoop dat er voor dinsdag een ‘lek’ kan leiden, waardoor ik zeker weet dat ik ga wachten!
    Anders neem ik nu toch echt de HTC ONE X.

Praat mee