Android 4.0 voor Galaxy Note komt dichterbij

samsung-galaxy-note-att-android-4-ics-update-187x300 Android 4.0 voor Galaxy Note komt dichterbijGisteren dook er een heuse, officiële Android 4.0 ROM op voor de Samsung Galaxy Note – voor de Amerikaanse AT&T versie van het toestel, wel te verstaan. En hoewel deze ROM niet werkt op een Europees toestel – de AT&T Note heeft bijvoorbeeld een LTE internetverbinding – is dit wat ons betreft toch een goed teken. Het geeft namelijk aan hoever de ontwikkeling van de officiële update al is.

Gebruikers die al wel in staat waren de uitgelekte firmware te testen geven aan dat er nog wel ‘bugs’ te vinden zijn – het gaat dus niet om de definitieve versie. Ook is deze ROM nog niet voorzien van de beloofde ‘Premium Suite’. Toch zijn er bronnen die beweren dat de definitieve update mogelijk al binnen enkele weken van start zou kunnen gaan. De ervaring met ‘bronnen’ en Samsung’s updateprocedures leert ons echter dat we pas zekerheid hebben zodra de update daadwerkelijk uitgerold wordt.

(via TheVerge en RootzWiki)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Axel zegt

  Word wel tijd, al dat gebrei op onofficiele ics met bugs… en dan komt er misschien ook eindelijk een MIUI versie uit… want voorlopig loopt mij galaxy s met miui nog altijd 4x sneller dan mijn note…

 2. daniel zegt

  @axel

  Hmmm dat is wel vreemd want bij mij loopt de note echt supersnel met de officiele software. Heb hem dan ook nog niet geflasht dat het mij echt goed bevalt zo.
  Hiervoor de galaxy s2 gehad maar de note overtreft hem meer dan zeker

 3. Alex zegt

  Galaxy note loopt idd soepel op de orginele 2.3.6
  Heb ook android 4.0 opgehad, maar zitten idd nog veel fouten in

  Toch is het jammer dat voor zo ”bijzonder” toestel de updat zo lang duurt!

  Dus SAMSUNG schiet op !!!

  hahaha,

 4. TH zegt

  Ik had ergens gelezen dat de 4.0 niet meer of voorloopig niet komt…… Baal hier ook beetje van, aangezien ik vandaag mijn note krijg….

  maja ik zal eerst maar eens kijken of toestel bevalt;) heb nu HTC HD2. daar benk wel klaar mee:P

 5. S Ruska zegt

  Hoop dat de nieuwe software beter werkt. Mijn start-stop knop werkte na een paar dagen al niet meer.( 2.3.6) Na alles opnieuw gereset te hebben deed hij het weer . maar wederom na een aantal dagen werkte hij niet meer…. tot nu.

 6. KeyserSuze zegt

  Mijn Note begint te haperen….zelfs als stekker er niet in zit, geeft hij aan dat hij aan het opladen is,kan het kreng soms niet uitzetten, hoop echt snel op update en dat ook dit probleem verdwenen is, heb weinig zin in restore naar firmware en alles foetsie.

Praat mee