Samsung registreert nieuwe produktnamen: teken dat Galaxy S3 eraan komt?

samsung-galaxy-s3-android-logo-300x182 Samsung registreert nieuwe produktnamen: teken dat Galaxy S3 eraan komt?Het is alweer even stil op het Samsung Galaxy S3 nieuwsfront. Toch borrelt het achter de schermen van activiteit bij de Koreaanse technologie gigant. Zo doken er deze week drie nieuwe toestel namen op, waarvan de kans groot is dat het hier om de Amerikaanse, provider-gebonden varianten van de Galaxy S3 gaat: Galaxy Thunder, Galaxy Accelerate en Galaxy Express.

Als Samsung al in een zover gevorderd stadium is dat het bezig is met de provider-specifieke versies van de Galaxy S3, kan het bijna niet anders dan dat de Europese versie allang klaar ligt om de markt te bestormen.

Één opvallend detail is wel dat de bovengenoemde namen ook in Europa geregistreerd zijn. Naar de reden hiervan kunnen wij alleen maar gissen – of beter: we hebben geen flauw idee.

(via Phandroid)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee