Samsung GT-i9300 is de Galaxy M

samsung-galaxy-m-info-180x300 Samsung GT-i9300 is de Galaxy MEindelijk kunnen we met een gerust hart de theorie dat de Samsung GT-i9300 de Galaxy S3 is begraven: naar nu blijkt is het de Galaxy M – of mogelijk zelfs gewoon Samsung M. De Galaxy M is waarschijnlijk een ‘gewone’ midrange smartphone met een dual core processor, die wel is uitgerust met een aantal opvallende features, als we de geruchten mogen geloven.

Zo zou de Galaxy M beschikken over een systeem om de ogen van de gebruiker te volgen: kijk je naar het scherm gaat deze aan, kijk je weg gaat deze weer uit. Ook zouden bewegingssensoren verder in de gebruikersinterface geïntegreerd zijn. Zo merkt het toestel als je ligt, en pas de autorotatie functie van het scherm hierop aan, of kiest de M automatisch het nummer van degene waar je net een SMS van hebt ontvangen als je direct na het lezen de telefoon naar je oor brengt.

Al met al een aantal redelijk nieuwe functies, die mogelijkerwijs ook nog een handig blijken te zijn. Maar voor ons telt op dit moment maar één ding: het is dus niet de Samsung Galaxy S3, punt.

(via GSMArena)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee