Samsung Galaxy S3 roddelrondje: releasedatum april en nieuwe afbeelding

samsung-galaxy-s3-nieuwe-fake-145x300 Samsung Galaxy S3 roddelrondje: releasedatum april en nieuwe afbeeldingEen nieuwe dag, een nieuwe set Samsung Galaxy S3 geruchten! Vandaag duikt er een nieuwe afbeelding op van de Galaxy S3, waarvan logischerwijs natuurlijk weer de vraag is of deze echt is, of gewoon de volgende creatieve fotosjop-S3. Hoewel de afbeelding door verschillende sites wordt gebracht als ‘officieel’, is inmiddels duidelijk dat de bron niet noodzakelijk als erg betrouwbaar hoeft te gelden. Ook de bij de bron vermeldde specs geven reden tot twijfel. Zo zou de S3 beschikken over hetzelfde scherm als bijvoorbeeld de Galaxy Nexus: een Super Amoled HD display. Dit is in strijd met een flinke eerdere informatie dat de Galaxy S3 zal beschikken over een ‘next-gen’ Amoled scherm dat een flink stuk beter is dan dat van de Galaxy Nexus. Verder is er weer vanalles aan te merken aan het inhoud van het beeldscherm op de afbeelding – en noemt de bron nog steeds GT-i9300 als codenaam van de Galaxy S3. Dit, terwijl er meer en meer informatie is dat dit niet het geval zal zijn.

Desalniettemin plaatsen wij de afbeelding, maar met de voetnoot dat dit hem volgens ons toch ook niet zal zijn.

Interessanter is het feit dat een hoog geplaatste Samsung topman – Kim Young-Ha, topman van Samsung Electronics in China – op het Samsung Forum 2012 dat momenteel in Peking bezig is heeft gemeld dat er overwogen wordt om de release van de Galaxy S3 van mei naar april te verschuiven. Dit zou overeenkomen met de berichtgeving van twee andere insiders, dat Samsung achter de schermen bezig de laatste voorbereidingen te treffen voor het introductie evenement.

Zoals gezegd, wij schatten in dat de afbeelding van de Galaxy S3 wederom nep is, maar als de baas van Samsung Electronics China zegt dat de release mogelijk in april gaat plaatsvinden wordt het toch tijd om op te letten.

(via SamMobile, Versusio en SammyHub)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. Jos van den End zegt

    Wordt er niet binnenkort een conferentie of iets gehouden van Samsung?
    Of is er binnenkort een nieuwe beurs zoals MWC. Kan ik ff die datums in de gaten houden

  2. Wouter Pijnenburg zegt

    Dit lijkt verdacht veel op weer een gefotoshop’te versie van de Galaxy Wifi zelfde knoppen en afmetingen etc.

Praat mee