Owjee: Samsung Galaxy S3 pas in september?

samsung-galaxy-s3-release-september-300x212 Owjee: Samsung Galaxy S3 pas in september?Ondanks Samsung’s eigen, niet mis te verstane statement dat de Galaxy S3 nog in de eerste helft van dit jaar komt, duiken er her en der geruchten op die fluisteren dat het misschien wel eens september zou kunnen zijn, voodat het nieuwe Koreaanse vlaggenschip verkrijgbaar zal zijn.

Wie zijn voelsprieten ver genoeg uitsteekt kan de gektste geruchten opvangen die releasedata voorspellen op iedere mogelijke dag tussen nu en kerst 2013 ;). Het verschil met deze september geruchten is, dat ze aan de oppervlakte komen via AndroidPit, een normaal gesproken solide informatiekanaal. Volgens AndroidPit komen de geruchten uit kringen binnen Samsung zelf, met als centrale punt dat de fabrikant nog steeds bezig is om het toestel ‘af’ te maken. Door de inmiddels torenhoge verwachtingen rond de Galaxy S3 is de druk op Samsung groot om een perfekt toestel af te leveren – niet alleen het toestel zelf, maar ook de bijbehorende randfactoren zoals bijvoorbeeld het beheer- en update programma Kies.

Overigens is de letterlijke bewoording van Samsung’s Galaxy S3 release statement: ‘The successor to the Galaxy S2 smartphone will be unveiled at a separate Samsung-hosted event in the first half of the year’. Met andere woorden: het toestel zal in de eerste helft van het jaar onthuld worden, maar dus niet noodzakelijk al in de winkel liggen.

Of we moeten rekenen met een verkrijgbaarheid van het toestel die dus mogelijk nog bijna een half jaar op zich zal laten wachten is moeilijk te zeggen. Samsung zelf houdt zich angstvallig stil, en inmiddels weten we zeker dat op het persevenement dat Samsung over een paar dagen in ons land houdt alleen reeds bekende produkten getoond zullen worden.

[geduldmodus=ON]

(via AndroidPit)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. Danny zegt

  Ik volg het nieuws hier al maanfen ondertussen..

  maar ik moet toegeven, ik denk dat de s3 alwel al klaar is,
  misschien dat ie zelfs al een paar keer al klaar was voor verkoop..
  maar doordat wij als consument, zo een hoge verwachting heeft van de s3,
  ben ik ervan overttuigd dat samsung bezig is met onderzoek en allerlei ander spul,
  Om ons de wensrn te voldoen..

  sorry kom niet zo heel makkelijk uit mijn woorden.

  (Ook, doordat Apple nu een 2120 * … Scherm resolutie heeft gekregen, en onderzocht.
  denk ik dat samsung meteen wilt voorlopen.

  ik weet zeker dat Samsung met een top toestel ko
  w

  Wat ik persoonlijk wel de moeite waard vind? Het wachten hierop.

  Myn contract loopt juni af, mocht ie eerder uitkomen, dan neem ik hem eerder.
  als ie later komt? Tsja, dan schakel ik over na prepaid, tot hij uitkomt.

 2. Rik zegt

  ik kan niet wachten tot die telefoon uitkomt! dit is dus ook een redelijk deprimerend bericht 😛 laten we hopen dat het het wachten maar waard is dan!

 3. Jean-Pierre Duveaux zegt

  Klinkt aannemelijk,wachten tot vlak voor de aankondiging van apple’s nieuwe Iphone,om Apple de wind uit de zeilen te kunnen nemen.

  En om waarschijnlijk te wachten om de beste mogelijke SOC (waarschijnlijk de nieuwe op A15 architectuur gebaseerde Exynos chip) in de telefoon te kunnen verwerken om nog eens de zekerheid te hebben dat Samsung met de s3 voor langere periode (6+ maanden) de concurrentie het nakijken gaat geven.

  Immers kan ik me niet voorstellen dat zonder 1080p scherm en met een a9 quad core, samsung in september al te veel potten gaat breken zoals met de s2 het geval was.

 4. Mike zegt

  Ben ik ff blij dat ik voor een S II ben gegaan onlangs… 😉
  Ik koop de S III wel in 2013, als ie het kopen waard is natuurlijk 😉

 5. Li zegt

  Nou mijne heren,

  IK kan je al vertellen dat ik uit betrouwbare bronnen heb gehoord dat ze nu ook al klaar zijn met de Iphone 6.. en dat ze nu bezig zijn met iphone 7.. en 5 is allang af…….. zo is het ook al met de samsung

Praat mee