Samsung Galaxy S3 klaar voor massa productie – in record aantallen

SC20120313-144902-e1331647045137-300x276 Samsung Galaxy S3 klaar voor massa productie - in record aantallenRecent speculeerden we er al over, maar Eldar Murtazin heeft zojuist bevestigd dat de Samsung Galaxy S3 helemaal klaar is en in grote hoeveelheden geproduceerd kan gaan worden.

Volgens de Rus zijn de preorders door providers en andere verkoopkanalen hoger dan voor ieder ander Galaxy toestel ooit. Niet alleen worden er sowieso hoge verkoopaantallen verwacht, maar velen zullen zich nog herinneren dat de vraag naar de Galaxy S2 vorig jaar in het begin vele malen hoger was dan er in het begin geleverd kon worden. Dit zullen veel winkels en providers willen voorkomen, door op voorhand veel meer toestellen in te slaan.

Tot slot bevestigd Murtazin en passent dat de Galaxy S3 inderdaad een keramische body heeft. Hoewel nog niet bevestigd, gaan wij er vanuit dat het hier dan gaat om een soortgelijk materiaal als de onlangs gepresenteerde HTC One S – de zwarte, wel te verstaan. Meer info hierover lees je HIER.

(via @eldarmurtazin)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. Goopher zegt

    Ik ben vandaag gebeld door Hi dat ik mijn abonnement eerder mag verlengen. Mijn eerste opmerking was dat ik wilde wachten op de S3 en toen zei de man aan de telefoon dat die pas begin volgend jaar (!!!) beschikbaar was door de huidige softwarefouten die nu nog in de telefoon zitten. Dit is dus erg balen en ik vraag me af wat hiervan waar is?

Praat mee