Samsung Galaxy S3 en Galaxy S WiFi – toeval, of?

Vandaag lekte een afbeelding uit waarvan menigeen denkt dat het de Samsung Galaxy S3 is. En terecht, een hoop puzzelstukjes lijken op hun plaats te vallen – maar toch knaagt er iets. Zoals we HIER al schreven, zou het niet om het definitieve ontwerp gaan. En later meldde Eldar Murtazin dat de Galaxy S3 die hij had of heeft er toch wat anders uit ziet, hoewel de uitgelekte afbeelding wel lijkt op de S3 zelf.

Tijd om kennis te maken met de Samsung Galaxy S WiFi 4.2 Player. Onopvallend geïntroduceerd op de recente Mobile World Congress is dit een soort kruising tussen de bestaande Galaxy S smartphones en de nieuwe look van de Galaxy tablets. Met stereospeakers in de onder en bovenrand, wel te verstaan. Dus óf op de onderstaande afbeelding is te zien waar de anonieme fotosjopper die vandaag honderden tech blogs wakkerschudde zijn bronmateriaal vandaan haalde – óf Samsung is gewoon consistent met haar nieuwe design stijl. Of om het nog anders te formuleren: het onderstaande plaatje bewijst dat de Galaxy S3 afbeelding fake is – of juist niet, door aan te tonen dat het nieuwe S3 ontwerp netjes en logisch binnen Samsung’s koers past.

Wie het weet mag het zeggen…

samsung-galaxy-s3-wifi-42-vergelijk Samsung Galaxy S3 en Galaxy S WiFi - toeval, of?

Edit: ah, iemands anders maakt hetzelfde punt, maar dan een stuk uitgebreider. Check AndroidPolice.

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee