Samsung Galaxy S2 met 32 GB opslag gespot?

samsung-galaxy-s2-32gb-252x300 Samsung Galaxy S2 met 32 GB opslag gespot?Tijdens een verveeld avondje rondsurfen in de kelders van Samsung.com – je moet wat, op de maandagavond – struikelden wij over een vermelding in de Support database die we nog niet eerder waren tegengekomen: die van de Samsung GT-i9100/M32. Zou dit dan eindelijk de langverwachte, wél aangekondigde, maar vooralsnog niet verkrijgbare Galaxy S2 variant zijn met 32 GB interne opslagcapaciteit?

Een kort rondje Google leert ons verrassend genoeg weinig. Wel waren wij gek genoeg om van een Russische site een ge-zipte handleiding te downloaden – in het Russisch – die van de GT-i9100/M32 zou zijn. In deze file troffen wij verrassend weinig virussen, spyware en malware aan, maar wel een handleiding. Echter, hierin wordt het geheugen van het toestel aangeduid als 16/32 GB.

Dus rest ons de vraag: zou de 32 GB Samsung Galaxy S2 er eindelijk aankomen?

(de GT-i9100/M32 is te vinden op Samsung.com)

Galaxy deal tips

Reacties

  • zegt

   Gewoon een 32 sd kaartje met FAT32 formatten en je bent er!

   Wanneer komt nu de langverwachte 4.0 UPDATE, daar word je toch helemaal ziek van? Mijn telefoon gaat opeens soms naar zwart scherm en dan is er geen mogelijkheid meer om het beeld terug te krijgen, enkel een reboot! Dus nieuwe firmware, verse start zullen we maar zeggen 🙂

   UPDATE, UPDATE, UPDATE!!!! Damned!!

  • TacBeaver zegt

   Haal uw SD kaart eens een tijdje uit uw SGSII. Daarmee is het probleem bij anderen althans opgelost. In ieder geval het proberen waard.

 1. zegt

  @Eppo (Hij komt vandaag of morgen, Zie youmonile.org)

  Dus niet he!, geloof niet alles wat er rondbazuint word over Samsung. Ik ben absoluut geen iPhone fan maar wat dat aangaat zijn ze super betrouwbaar met hun informatie.

  #morgen komt het uit, en dan bedoelen ze te zeggen, ga vannacht om 12 uur maar bij de mediamarkt staan, dan ben je de eerste.

  Dit heeft Samsung nog nooit gepresteerd, ondanks ik erg tevreden ben met de S2 en ook wel geduld heb maar kreten van, dan komen ze uit!!!, klopt werkelijk nooit iets van..

Praat mee