Kleinere Galaxy Note opgedoken?

samsung-gt-i9300-geen-galaxy-s3-180x300 Kleinere Galaxy Note opgedoken?

(klik voor groter)

Tot nu toe staat de Samsung Galaxy Note vooral bekend al ‘grote smartphone’. Met de introductie van de Galaxy Note 10.1 liet Samsung al zien het Note concept ook als aanvulling op de normale tablet PC te zien. Maar hoe moeten we dan de Samsung GT-i9300 plaatsen, die pas geleden gekiekt is, en waarvan velen tot nu toe meenden dat het de Samsung Galaxy S3 was?

Op de foto zien we een toestel dat er niet erg spectaculair uit ziet. Het scherm lijkt in ieder geval geen 5.3 inch scherm te zijn, maar eerder rond de 4.3 inch te liggen. Tóch zien we een aantal typische Note apps, zoals S-Memo in het menu staan. De hardware Home knop is geheel verdwenen, en de navigatie toetsen zijn onder op het scherm te zien – net als in Android 4.0 op de Galaxy Nexus smartphone.

Dus is de vraag: wat zien we op de foto? Is het een Galaxy Note Mini? Een Galaxy Note 4.3? Of misschien wel de Galaxy Note S, waarvan de naam al een tijdje geleden opdook en toen door weinig mensen serieus werd genomen?

Duidelijk is dat de twijfel die bij de originele Galaxy Note bestond – smartphone of tablet? – bij dit toestel niet aanwezig zal zijn: het is een smartphone. Het lijkt er dus op dat Samsung het Note concept niet alleen aan haar tablet line-up heeft toegevoegd in de vorm van de Note 10.1, maar dat de S-Pen ook zal gaan opduiken in toestellen die duidelijk in de categorie ‘telefoon’ thuishoren.

Wat denken jullie? Is een Galaxy Note ook interessant als het scherm ‘maar’ 4.3 inch meet? Of gaat het stiekem toch gewoon om het grote scherm en slechts in mindere mate om de S-Pen?

(met dank aan PhoneArena)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. HAXTC zegt

    Als je het mij vraagt gaat het puur om de scherm. De pen is een must-have voor de Note maar dat haalt niet weg dat het merendeels, bij mij persoonlijk tenminste, om de grote scherm gaat.

    De Note domineert gewoon vanwege zijn grootte.

Praat mee