Is dit hem dan eindelijk: de Samsung Galaxy S3? Onthulling op 22 mei? (update: S3 min of meer, 22 mei hmm)(+ een ‘zwarte’)

samsung-galaxy-s3-22-mei Is dit hem dan eindelijk: de Samsung Galaxy S3? Onthulling op 22 mei? (update: S3 min of meer, 22 mei hmm)(+ een 'zwarte')Via Reddit duikt een afbeelding op van een toestel dat – dit keer toch écht écht écht, toch? – de Samsung Galaxy S3 zou zijn. En eerlijk is eerlijk: met deze afbeelding is gewoon heel weinig mis. De stijl van het design sluit aan bij andere huidige Samsung ontwerpen, zoals bijvoorbeeld de Galaxy Note 10.1. Tel daarbij op dat Weber Shandwick een bekende partner is van Samsung, en alles begint alweer net iets serieuzer te lijken.

Op het scherm van deze Galaxy S3 valt af te lezen dat er op 22 mei een Samsung Unpacked evenement zal plaatsvinden in London. Dit alles past mooi in het plaatje van de tot nu toe bekende, zij het vage, informatie.

Verder zien we een toestel dat een flink scherm huisvest, maar met dunne randen waardoor het mogelijk niet groter hoeft te zijn dan de huidige Galaxy S2. De Galaxy S3 is wederom dun – of het écht maar 7 millimeter is waar eerdere berichten over spraken is hier niet te zien. Wat wél goed te zien is, is een hardware knop voor de camera. Ook lijken er speakers zichtbaar zowel boven, als onder het scherm: stereo geluid dus, als je bijvoorbeeld een film bekijkt.

Dus. Is dit hem dan echt? Wat denken jullie?

Screenshot_2012-03-17-11-17-52-e1331979712287-219x300 Is dit hem dan eindelijk: de Samsung Galaxy S3? Onthulling op 22 mei? (update: S3 min of meer, 22 mei hmm)(+ een 'zwarte')Update: inmiddels heeft Eldar Murtazin via Twitter laten weten dat dit volgens hem niet helemaal het definitieve model is, maar wel erop lijkt. Om precies te zijn laat hij weten dat hij denkt dat diegene die dit plaatje heeft gemaakt het toestel moet hebben gezien, en aan de hand daarvan deze ‘reproductie’ heeft gemaakt. Het algemene beeld van het toestel zal dus wel kloppen, en bepaalde details  – ankerpunten voor het geheugen – zouden dus wel degelijk echt kunnen zijn. Denk hierbij aan de speciale cameraknop, of de smalle bezel.

Verder hebben wij Murtazin gevraagd wat hij denkt van de datum 22 mei. Hij liet via Twitter aan ons weten dat hij denkt dat deze datum niet klopt – ‘fake’ is, dus.

Wij zijn nu dus min of meer terug bij af voor wat betreft de datum waarop Samsung de Galaxy S3 wil onthullen. Maar wel hebben we een globaal idee hoe het toestel er ongeveer uit zal komen te zien.

En voor wie zich afvraagt hoe dit toestel er in het zwart uitziet hebben we hieronder nog een gefotosjopte zwarte Galaxy S3 geplaatst. De kwaliteit van de originele afbeelding laat te wensen over, maar hopelijk is het idee enigszins duidelijk.

samsung-galaxy-s3-zwart1 Is dit hem dan eindelijk: de Samsung Galaxy S3? Onthulling op 22 mei? (update: S3 min of meer, 22 mei hmm)(+ een 'zwarte')

met dank aan AllAboutSamsung.de

(via AllAboutSamsung)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. kokeworst zegt

  Ziet er zeker mooi uit, toch vond ik de s3 zonder homebutton nog mooier. Maar mischien ook minder praktischer. Later we hopen op 22 mei en niet veel later…

 2. trolfactor zegt

  de rand is erg lelijk, en mijn abbo is over 3 dagen af, en ik wil de s3 hebben, dus dan moet ik focking lang zonder tel 🙁

   • Platinaam zegt

    Ja, ja dat klopt…
    Nee mijn telefoon verdwijnt dan niet nee, maar dan kan ik niet bellen. En meer kan mijn telefoon niet, is samsung ultratouch.

    Echt slechte grap jong

  • anonymous zegt

   Dan wacht je toch even? Of wil je gelijk een nieuw abonnement voor 2 jaar met als gevolg dat je de SIII nog niet hebt? Zo moeilijk is het toch niet?
   Loop anders even naar de Albert Heijn in, daar verkopen ze prepaid telefoons voor €20-, en kun je bellen als je dat zo belangrijk vindt.

 3. Db66 zegt

  Ik vind die rand wel iets hebben eigenlijk , zal waarschijnlijk die keramiek zijn .Misschien komt hij in verschillende kleuren zou nog leuk zijn . Hij ziet er naar mijn zin toch heel stijlvol uit , hopen dat hij deze look ( ongeveer ) krijgt 🙂 .

 4. David zegt

  Vind hem wel mooi maar hoop dat hij ook in het zwart komt, en is er niet de kans dat ze hard falen en met 22 mei 22 maart bedoelen, zoals bij de vorige foto?

  • Arthur Dent zegt

   Samsung heeft al eerder expliciet ontkend dat de S3 op 22 maart wordt gepresenteerd, dus die kans is op dit moment klein

 5. Matthijs zegt

  Als Samsung daadwerkelijk voor een witte behuizing kiest zullen ze de plank volledig mis slaan. Als hij er in het wit en zwart komt dan is dat geen probleem, maar veel meer mensen willen een zwarte telefoon. Ik kan het weten, want ik werk in een telefoon shop.

 6. anonymous zegt

  hmm ik begin nu echt te twijfelen tussen deze S3 en de al bestaande Galaxy Note.
  Zou de S3 een 12MP camera krijgen dan is dit alweer een pluspunt.
  Zou de S3 ook sneller zijn en er zo’n leuk pennetje bijgeleverd worden is de keuze snel gemaakt want dan heeft de Note alleen een groter scherm 😉
  Later we hopen dat deze zo snel mogelijk komt!!!

Praat mee