Is dit de Samsung Galaxy S2 Plus?

samsung-gt-i9300-geen-galaxy-s3-180x300 Is dit de Samsung Galaxy S2 Plus?Onlang nog kon je hier lezen dat wij denken dat de codenaam GT-i9300 niet bij de langverwachte Samsung Galaxy S3 hoort, maar bij de Galaxy S2 Plus. Nu is er foto opgedoken waar deze Samsung GT-i9300 op te zien is. En inderdaad, alles wijst erop dat het niet gaat om de Galaxy S3. Echter, of het dan wel de Galaxy S2 Plus is blijft minstens net zo onduidelijk.

Het beeldscherm laat een aantal opvallende elementen zien. Ten eerste lijkt de schermresolutie gelijk aan die van de Galaxy S2. Ten tweede zijn we mogelijk een geheel vernieuwde TouchWiz interface – mogelijk versie 5.0, die dichter bij Android zelf lijkt te liggen dan eerdere versie van TouchWiz. Verder zien we een aantal applicaties die erop wijzen dat het toestel voorzien is van een stylus, Samsung’s S-Pen – denk aan de Galaxy Note.

Of het hier dus inderdaad gaat om de Galaxy S2 Plus, of om een kleinere variant van de Galaxy Note kunnen wij nu nog niet zeggen. Qua design heeft het toestel wel wat weg van de huidige Galaxy S2, minus de Home knop. Ook lijkt het scherm wat meer op het toestel te liggen.

Hopelijk krijgen we binnenkort meer te zien, en komen we meer te weten over de GT-i9300 – of de Samsung Galaxy S2 Plus.

(met dank aan PhoneArena)

Galaxy deal tips

Praat mee