Géén Samsung Galaxy S3 in april – volgens Samsung zelf

geen-samsung-galaxy-s3-300x55 Géén Samsung Galaxy S3 in april - volgens Samsung zelf

Koreaans woordenboek bij de hand?

Nadat gisteren het nieuws opdook dat Samsung de Galaxy S3 in april zal lanceren, drukte de Koreaanse fabrikant zelf snel deze geruchten de kop weer in. Via Twitter liet Samsung weten dat  de opgedoken berichten niet kloppen, en dat het bedrijf het via Twitter zal laten weten zodra er een datum voor de aankondiging en/of release is geprikt.

Dit neemt niet weg dat er dus een flinke PR campagne in de koker zit die met name een focus zal hebben op de Olympische Spelen in London – in juli. Maar een PR campagne staat natuurlijk niet gelijk aan een releasedatum. En dus blijven we voorlopig maar weer in het ongewisse over Samsung’s plannen.

Overigens was het ook Samsung zelf die liet weten dat de Galaxy S3 nog in de eerste helft van het jaar op de markt zal verschijnen. En 27 juli – de start van de Olympische Spelen – is, uiteraard, al in de tweede helft van het jaar. Dus de kans dat we zolang moeten wachten is klein.

(via @samsungtomorrow en @sammobile)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee