Galaxy Note update naar Android 4.0 inclusief nieuwe ‘Premium Suite’

samsung-galaxy-note-android-4-premium-suite-300x235 Galaxy Note update naar Android 4.0 inclusief nieuwe 'Premium Suite'Inmiddels is duidelijk dat de update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich voor de Samsung Galaxy Note nog even op zich laat wachten. Samsung zelf geeft aan dat deze ‘in het tweede kwartaal’ komt, maar zwijgt erover of dit april is – zoals sommige geruchten beweren – of pas in mei of juni.

Wel heeft Samsung aangekondigd dat de update niet alleen een verse, nieuwe Android versie zal brengen, maar tevens een zogenaamde ‘Premium Suite’: een pakket nieuwe apps speciaal voor gebruik met de S-Pen. In het onderstaande filmpje geeft Samsung alvast een voorproefje hierop, en op andere nieuwe Android 4.0 specifieke mogelijkheden.

Met de nieuwe upgrade wil Samsung dus meer doen dan allen de Galaxy Note voorzien van de nieuwste versie van het Android besturingssyteem. Het is de bedoeling dat de gehele gebruikerservaring, met name voor wat betreft de S-Pen, een nieuwe ‘boost’ krijgt.

Wij zijn in ieder geval benieuwd!

(met dank aan PocketNow)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Benjamin zegt

  Ik vind het allemaal een beetje erg lang duren. Konden ze niet twee update uitrollen een met de basis 4.0 update met een vervolg premium suite? In dat geval hadden ze veel meer vriendjes gemaakt met haar klanten.. Ik weet nou niet zeker of ik nogmaals voor samsung ga kiezen. Tenzij ze de enige topper qua benchmark blijven. De note is een ultieme ervaring en ben er zeer blij mee maar maak geen afspraken van hij komt in Q1 en vervolgens het niet na kunnen komen. We zitten onderhand al een half jaar te wachten terwijl HTC en sony inmiddels de updates allang hebben uitgerold. Toen ik dit toestel kocht had ik alle vertrouwen in samsung dat zij de update 4.0 spoedig zouden uitrollen. Maar ik begin een beetje klaar mee te zijn ze lijken wel op motorola.

 2. rene zegt

  Jammer jammer ik gebruik die pen niet eens !

  en nu moeten we daarop wachten ?

  echt lachwekkend hoor !

  gr een toekomstig appelgebruiker

  • onbekend zegt

   alsof apple alles is. Die wacht ook al die tijd met die updates hoor. Het is gewoon mensen nieuwsgierig maken. En blijkbaar werkt het? en om het beter te maken vanaf vandaag is die beschikbaar.

 3. ener zegt

  Ik heb liever dat ze het goed doen en dan pas updaten. En bovendien erg netjes om ons daarnaast extraatjes te geven: ‘Premium Suite’ en angry birds space.

  offtopic:
  @ rene jouw geliefde “appel” laat minimaal 1 jaar wachten met updates…. maar we hebben het hier niet over producten (lees apple) voor mensen die ervan houden dat anderen voor hun denken…

  • El zegt

   Leuke reactie *ener… ik denk en bepaal ook liever zelf over wat ik wel en niet als app of progje wil gebruiken (binnen de wet dan), maar respect voor de appel religie, we gaan iig met de toekomst mee.

   Voor de anderen, hoop dat je toch nog plezier met je toestel hebt en geduld (moet ik nu helaas ook hebben) is een schone zaak, maar het zal voor mij iig een hele verbetering zijn, na een Symbian-versie.

 4. Ruud mastwijk zegt

  Maken jullie je niet kwaad want de update naar 4.0.3 is echt geen vooruitgang ik weet het want ik heb na de note ook een HTC one x het stelt echt niet veel voor

 5. rick zegt

  Ik ben hartstikke te vreden over mn galaxy note ik ben pas 12 jaar. En heb al een iphone 4s gehad en nu de note nou egt tien keer beter hoor. En als die update er is zal hij nog wel beter worden. Zal er eigelijk een note 2 komen??

 6. HAXTC zegt

  On topic trouwens, Note: heerlijk telefoon. Kan niet wachten op de 4.0 en zeker ook op de Premium Suite. Ben benieuwd, hopelijk laten ze ons niet te lang wachten.

 7. Rodyy zegt

  Ik hoop dat ze met die Premium Suite de pen wat beter afstellen want als ik iets teken of iets zit de lijn er net boven of onder waar ik mijn pen zet… En het word wel is tijd voor die update… ook al heb ik die Note gewonnen

Praat mee